Şimdi Ara

Arkadaşlar Telefon da Bi Sorun Var Nolur ACELE YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bn telefonu yeni aldım ve bugün okulda arkadaşlardan bişiler attım sonra telefonun dahili hafızasının 35 mb olduğunu unuttum ve attıkça attım hafıza kartına kaydetmeden.sonra hafıza kartına kaydetcektim ki alınan dosyalarımın 6.2 gb olduğunu gördüm sonra girdim ve takılmalar oldu ama arama kapatma tuşuna bastığımda tekrar telefon düzeliyor ve tekrardan galeriye girebiliyor.ama alınan dosyalarıma yine girdğimde yine telefon takılıyor.ben hafıza kartına atabildiğim dosyaları attım şu anda hafıza kartı telefona takılı diil kalan 5 dosya kopyalanmıyor silinmiyor işaretlenmiyor taşınmıyor.ben bu sorunu nasıl halledebilirim??

format çeksem düzelir mi?hangi format türünü çekiyim(soft veya harddan)??

ve format çeksem telefondaki tema zil sesi fln kaybolur mu? telefonun versiyonu düşer mi???

son olarak telefon bu hale geldikten sonra telefonu pcye bağlıyorum ama pc suite girmeye çalıştığımda usb bağlantısı kesildi diyor??

sorduğum bu sorulara acilen bi cvp verin.arkadaşlar lütfen rica ediyorum çooookkk zor durumdayım.telefon daha çok yeni lütfen yardımlarınızı bekliyorum.ağlamak üzereyim.çoook çaresiz ve korkuyorum...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebron_1994 -- 22 Ekim 2008; 17:11:34 >

• arkadaşlar lütfen bi cevap yazın.yardım edin nolursunuz!!!
  • format at düzelir versiyon falan düşmez ama herşey silinir
  • ya ilk önce soft denedim sora hard ama atamadım tuşlara iyi basamıyomuyum ne tel açılıo pin istiyo ya da sim kart yoksa tel açılsın mı dio formating yazmadı

telefonun Nokia 5310 XpressMusic

yalvarırım yardım edin çıldırmak üzereyim!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebron_1994 -- 22 Ekim 2008; 20:00:20 >
  • 5310' da formatlama olayı yok sanırım. Telefonun menüsünde ''fabrika ayarlarına geri yükle'' diye bir seçenek varsa onu dene.
  • 6.2 gb dosya alamazsınki bu imkansız????
    fabrika ayarlarına dön olmazsa servise ver
  • dediklerinizi denedim tamamen geri yüklemeyi de denedim olmadı fakat pcye zar zor bağladım sonra günceldi zaten ama tekrardan güncelledim allaha şükür oldu.mutluyum.. allah bozmasın.AMİN!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ehehe biraz dikkatli ol hocamGeçen hafta 5310 aldım bu hafta bozdum şuan serviste
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.