çok saçma gelebilir ama tipim çokmu itici neler yapabilirim görüş öneri lerinizi siz deneyimli arkadaşlarım ve abilerimden bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: rocky20034
çok saçma gelebilir ama tipim çokmu itici neler yapabilirim görüş öneri lerinizi siz deneyimli arkadaşlarım ve abilerimden bekliyorum
Garantiye alalım
quote:
Orijinalden alıntı: Two Stroke
quote:
Garantiye alalım
Kilolusun heralde, bir de yaşın 27+ mı ?
Diyecek pek birşey yok, saçları uzatmayı dene bir de düzgün giyin, beğenen öyle alsın seni
Bence kilo vermen gerekiyor. Bende biraz kilolu sayılırım arada bi 5- 10 kilo veriyorum, giydiğim elbiseler ,saç şeklim falan iyi duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: fuwafuwaboy
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Teşekkürler arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: MadMax*
Ve kapalı alanda gözlük takmayı bırak.
hocam kapalı alanda gözlük takmıyom şekilli olsun diye öyle çekmiştim ayrıca kilo vermek için body salonuna başladım baya oluyo 5 6 ay ağırlık fitness çalışıyorum
quote:
quote:
hocam kapalı alanda gözlük takmıyom şekilli olsun diye öyle çekmiştim ayrıca kilo vermek için body salonuna başladım baya oluyo 5 6 ay ağırlık fitness çalışıyorum
Alıntıları Göster
kesinlikle kilo ver
quote:
Orijinalden alıntı: fuwafuwaboy
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
gözlükleri çıkar kilo ver ayrıca pokemon olsan seçilmezsin
quote:
quote:
quote:
Hocam boy kaç ?
175 cm
quote:
Orijinalden alıntı: Pyrhon
Güzel espri çok düşündün mü?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pyrhon
Güzel espri çok düşündün mü?
Alıntıları Göster
yüz hatların iyi ama kilo hepsini kapatmış zayıflayıp saçları da uzatırsan gayet yakışıklı olabilirsin sayın abicim, şekil olsun diye de kapalı alanda gözlük takmayı da bi kenara bırakman lazım tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Pizza Hot
yüz hatların iyi ama kilo hepsini kapatmış zayıflayıp saçları da uzatırsan gayet yakışıklı olabilirsin sayın abicim, şekil olsun diye de kapalı alanda gözlük takmayı da bi kenara bırakman lazım tabi
eyvallah kardeşim tavsiyen için
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam boy kaç ?
175 cm
Hmm boyun iyiymiş hocam yaş kaç ki ? body veya yüzmeye başla güzel olur fit bir vücut kim istemez :D
yaşım 26 zaten 5 6 aydır body ye gidiyorum hocam bir 10 15 kilo verdim body yaparak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pizza Hot
eyvallah kardeşim tavsiyen için
Alıntıları Göster
Altın tavsiyeler geliyor..
Önem sırasına göre;
1- Kilo ver 2- O gözlükten hemen kurtul 3- Evin içinde güneş gözlüğüyle fotoğraf çekme huyundan vazgeç. 4- Düzgün bir kuaföre gidip saçlarını doğru düzgün kestir. Kesimi berbat çünkü.
Ne yapılabilir? Kilo verilip saçlar düzgünce kesilir ve bir adet Rayban Wayfarer ile ortamlardan ortamlara akılabilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: :ArHaus:
Önem sırasına göre;
1- Kilo ver 2- O gözlükten hemen kurtul 3- Evin içinde güneş gözlüğüyle fotoğraf çekme huyundan vazgeç. 4- Düzgün bir kuaföre gidip saçlarını doğru düzgün kestir. Kesimi berbat çünkü.
Ne yapılabilir? Kilo verilip saçlar düzgünce kesilir ve bir adet Rayban Wayfarer ile ortamlardan ortamlara akılabilir.
Ve birşeyler daha ekliyelim sakal kesiminide değiştirebilirsin istersen. Ve body den sonra yüzme iyi gelebilir iyimiş 10-15 kilo vermişsin.Kilo verdikce boyun ortaya çıkar zaten dahada gençmişsin.Böyle bir konu açarak özgüveninin yerinde olmadığını anlıyorum body den sonra başka etkinliklerde yapabilirsin yüzme vs.Evet o gözlüklerden kurtulman şart kapalı alanda güneş gözlüğü takanlar apaçi damgasını yer.
hımm ok
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: :ArHaus:
Önem sırasına göre;
Ve birşeyler daha ekliyelim sakal kesiminide değiştirebilirsin istersen. Ve body den sonra yüzme iyi gelebilir iyimiş 10-15 kilo vermişsin.Kilo verdikce boyun ortaya çıkar zaten dahada gençmişsin.Böyle bir konu açarak özgüveninin yerinde olmadığını anlıyorum body den sonra başka etkinliklerde yapabilirsin yüzme vs.Evet o gözlüklerden kurtulman şart kapalı alanda güneş gözlüğü takanlar apaçi damgasını yer.
hımm ok
Alıntıları Göster
dershanedeki tarihçiye benziyorsun hocam
quote:
Orijinalden alıntı: pascal üçgeni
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pascal üçgeni
Alıntıları Göster