ÖZELLİKLERİ:(DAHA BAŞKA ÖZELLİKLERİNİDE İSTENİRSE YAZBİLİRİM)
Intel® Centrino™ Mobil Teknolojisi Intel® Pentium® M İşlemci 760 2,00 Ghz (2 MB L2 cache, 533 Mhz FSB)
512 DDR2 RAM,
60 GB Seri ATA HDD
ATI Mobility Radeon X700 ,256 MB ekran kartı(128 PAYLAŞIMLI-128PAYLAŞIMSIZ )
DVD Süper Multi Çift Katmanlı sürücü.
NELERİ GELİŞTİRİP YÜKSELTEBİLİRİM?? ÖRNEK OLARAK RAMİNİ NEKADAR ÇIKARABİLİRM?NEYİ ÖNERİRSİNİZ? BAŞKA ÖNERİLEİNİZİDE BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
2gb ram takabilirsiniz sanırım.Bir de 7200rpmlik bir harddisk alırsanız biraz daha perfformans artışı olur.Gerisi değişmez,değişir de makineden pahalıya gelir.
sadece 2gbmi taktırabiliyorum?daha fazla yükseltemiormuyum?
7200rpmlik harddisk ne oluyor yani anlamıadım.kusura bakmayın sizin kadar ii bilmiorum?
Ben de fazla bilmiyorum ama sizin modelin 2 gb a kadar desteklediğini sanıyorum kesin bir bilgi değil ama bu. 7200 rakamı da karddiskin dönüş hızını belirtir.Dakikada 5400 yerine 7200 kez dönen bir harddisk diğerine göre daha performanslı çalışır. 7200 rpm sata disk alıp taktırın bir miktar performans artışı olur.rami de 2 gb yapmanız yeterli.Bu iki upgrade bayağı performans arttırır ama grafik yönünden pek bir gelişme olmaz.Genel çalışmada hız artışı olur.
başka tavsiyesi olan varmı arkadaşlar?
lütfen yardımcı olun
Ram ile harddisk dışında birşey yapamazsınız,daha ne istiyorsunuz bilmiyorum. 2gb ram takın,7200 rpm harddisk alın,başka birşey de olmaz.
sata port olması yeterli, ram için ise 533 mhz hızında çalışıyor olması gerekiyor. şuan sorunsuz çalışıyorsa pek karıştırmayın derim hdd ve ram dışında sökmemenizi öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme