Şimdi Ara

Arkadaşlar Türk Birliğinin Temelleri Atılmaya Başlandı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konu iile ilgili bilgilendirmek isterim sizleri...
    Arkadaşlar türkler olarak niye birlik ve bütünlük içerisinde deiliz!!!Bana biri anlatsın neden bir şekilde uygun standartlarda bir guild oluşumu içerisine girmiyoruz...
    Diye düşünenelere???
    Bu günden itibaren tanıdık tanımadık herkesi bu oluşumun içerisine davet ediyorum.Bu serverda kaç tane türk guildi var ama esas olarak bir birlikten bahsedebilirmiyiz.Kendimizi kandırmayalım şu söze dikkat çekmek istiyorum "Birlikten kuvvet doğar" bu şekilde hareket etmemiz oyundan zevk almamıza ve güzel bir dostluk ortamını sağlamış olacaktır.Katılımın herkes tarafından olması bizim bu yola girmemizi sağlayacaktır.
    Ayrıca birlik oluşturma olayına girdikten sonra yeterli sayıya ulaşırsak 2. bir guild acıp 20...40 lvl bir guildde 40... üstü olanlar diğer guildde kalacak şekilde union yapmak hedefindeyim.Bu isteğimi 1.5 ay evvel yapmayı düşünürken aksilikler nedeni ile oyundan uzak kalmak zorunda kaldım.Ama yinede geç kalmış sayılmayız.
    Şeklinde açıklama yapmıstık...

• Ben isterim karılmak ama hem oasis deyim hemde lvl 15
  • O günden sonra duyarlı olan arkadaşlarımız oldu Athens serverında...Ve kararımızı verdiğimiz 2 guild ile birlikte birliğe ilk adımı atmaya karar verdik.Ethereal,Anatolian ve The_TuRKs guildleri arasında birliğin oluşmasının ilk adımını atmış bulunuyoruz.Ayrıca görüşmekte oldugumuz guild masterlerimizde karar asamasında.Kimsenin teklif etmemize gerek duymadan fikirlerini bizlerle paylaşmasını istiyoruz.Bizlerle olmak isteyen arkadaşlarımızı yanımızda görmek isteriz.Bu kararların arkasınında geleceğine eminim.Devamı gelecek...
  • yaw abi beni almıolar türk guildine illa level 30 un üstünde olucakmış :(:( ben gawur ların guildine girdim adamlarla aramızda 8 saat fark var :D
  • athens serverında mı sadece ben greece deyim. lvl 18im greece tede varsa katılmak isterim.
  • Arkadaşlar guildleri dediğim gibi lvllerine göre ayıracagız 20 lvl üstü herkes başvurabilir.Athens serverında ben bu olayı başlatmak için uğrasıyorum diğer serverlarda benim gibi düşünenler varsa fikir olarak yardımcı olabilirim
  • turkleri bir arda toplama dusuncesi bence yanlıs nedeni oyun kafelere dustugunden beri aga 5k gibi lafları cok duymaya basladık ben boyle bi admla aynı guılde olmak ıstemem kufur edilen guılde hic olmak istemem en iyisi düzeyli ole herkesin giremiyecegi ortamın duzgun oldugu bi guıld en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar greece de oynuyorum lvl 22 yim beni alcek bi guild yokmu acep? eski serverlarda turk guildleri çok hareketli ama greece dekilerin neden hiç sesi çıkmıyor?
  • Herhalde guildin şartları olacak lambadanak almayacagız.Şartlar konusu bizlerle masterle konuşularak belirtilebilir.Bilgilerinize...
  • kardes biz clan olarak unıona geliriz buna bi itirazımız yok ama ben ve dıger arkadaslar guıldı dagıtıp alt clan alma fıkrıne pek sıcaak bakmıyoruz ama uniona seve seve geliriz detaylı konusmak istersen pm atman yeterli BladE_TurK e saygılarımla....
  • hangi online oyunun forumunda takılsam hep aynı şey. neymiş efendim neden biz turkler birlik olup onları yenmiyormuşuz. ya birazcık bunun oyun oldugunu farkına varan bir insan oyundan zevk almaya bakar. gecen gün bir turk guild inden trader bi oyuncudan mal çaldım adam bana aynen şöyle dedi: " yuh be kardeşim bir de türk olucaksın! türk turk e saldırır mı? " ya akıl var mantık var... bu oyunun amacı nedir. isteyen istedigi meslegi yapıp oyunun tadını cıkarıcak. nedir bu türk çılgınlıgı anlamıs degilim. hayır hadi diyelim ki hep beraber birlik olduk. netice nedir? vatana millete bir faydası var mı? zerre yok. eger biraz ülkemizi temsil etmek istiyorsak bu şekilde degilde daha somut şeylerle edelim. hepinize iyi oyunlar
  • İnşallah birlik kurulur
  • Sizler anca işlerin tersi boyutu ile ele alırsınız.Olayı karsındakini yenmek olmadığını anlayamıyorsan buna cvp vermene gerek yok.Ha ne dersen nedir amaç , amaç oyundaki birlik beraberlik ve oyundan alınacak zevk , tradeye toplu ve aynı lvl lerde insanlar yanyana rahatca cıkabilir bir örnek sadece...Bir ihtiyacın olur guildindeki arkadaşların dayanışma içinde rahat olurlar lvl leri yakın oldugu için.daha cok acıklama gerekiyorsa yazabilirsin.Yinede okuman yeterli kardeşim her fikre açığız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.