Bildirim
ARKADAŞLAR UMARIM BEĞENİRSİNİZ!!!!
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam ellerine sağlık çok güzel olmuş... Son bölümde TRT'nin spikeri olsa daha da deli olurmuş... Teşekkürler tekrar... -
elimden gelen budu ama allahın izniyle şampiyonlar ligi kupasının klibi yapacam -
çok güzel
bir daha yaşadık aklımızdan çıkamayan geceyi
Allah yenilerini nasip etsin
bu arada şarkı kime ait?
-
klibin sonunda yazıo ama söleyem
TATU: SHOW ME LOWE -
quote:
Orjinalden alıntı: Deli_BariS
elimden gelen budu ama allahın izniyle şampiyonlar ligi kupasının klibi yapacam
Aaa süper olur, kimler oynayacak klipte...
Şaka bir yana inşallah o günleride görmek nasip olur bizlere, Şu anda biraz hayal tabi ama, hayal etmeyen hiç başaramaz demişler...Günü kurtarmaya yönelik işler yapılmazsa bir gün böyle bir başarı neden gelmesin, Avrupa Fatihi, Türkiye'den en büyük adaydır herzaman...
-
klavyene sağlık
-
vay be o gün aklıma geldi ortalık bayram yeri gibi süper olmuştu
o gün ablamın doğumgünüydü bide ablamda fenerliydi soğuk duş etkisi oldu -
YA BEYLER BİŞEY SORUCAM.SİZ UEFA KUPASINDA POPESCU GOLÜ ATTIĞI SANİYEDE NE YAPTINIZ BEN MESELA SEVİNÇTEN AĞLADIM. -
valla o anda kahvedeydim.hemen dışarı fırlayacam diye ayağım sandalyeye takıldı düştüm arkamdan gelende bana takıldı oda düştü. -
taffarelin kurtarışını popescunun penaltısını birde 16 dakikada yaşadıklamızı unutamayız.
adaş eline saglık. -
hocam şarkıyı mail atarmısnız bana
yada pm den linkte olur
haktanokumusoglu@gmail.com -
quote:
Orjinalden alıntı: pokeciaykut
YA BEYLER BİŞEY SORUCAM.SİZ UEFA KUPASINDA POPESCU GOLÜ ATTIĞI SANİYEDE NE YAPTINIZ BEN MESELA SEVİNÇTEN AĞLADIM.
Maçı evde arkadaşımla izliyoduk, tam gol oldu çığlık çığlığa bağırıyoruz tabi... Kapı çaldı, yan komşu, gözler kaymış, pijamalarla; "Ya bi sessiz olun sabah işe gidecez kardeşim" demesin mi? Adam kendince haklı ama o anda beni çekip vursa daha iyi, bitirdi beni... O kadar sakin bir adam olmama rağmen; dedim "Kalk a.q. şampiyon olduk, ne işi, ne yatması..." O günden sonra bi daha selam vermedi adam bana...
-
-
Popescu o penaltıyı atarken evde televizyon karşısında yerde oturmuş izliyodum..Çerez yiyordum.. Sonrası tur -
ben 8 yaşımdaydım
kupayı aldık ben o kadar önemli olduğunu bilmiom
tr kupası gibi birşey sanıyordum ama maçı çok iyi hatırlıyorum -
Sevinçten çok ağlayan oldu ama bende acıdan ağladımEpey iriyimdir 3 tane manda arkadaşım üstüme atladı zırlayarak yere düştük ne olduğumu sahada ne olduğunu tam anlayamamıştım baktım yıldızları sayıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: pokeciaykut
YA BEYLER BİŞEY SORUCAM.SİZ UEFA KUPASINDA POPESCU GOLÜ ATTIĞI SANİYEDE NE YAPTINIZ BEN MESELA SEVİNÇTEN AĞLADIM.
-
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
taffarelin kurtarışını popescunun penaltısını birde 16 dakikada yaşadıklamızı unutamayız.
adaş eline saglık.
+1905 -
Ben maça giden şanslı insanlardan biriyim. Penaltıların atıldığı kale arkasındaydım. Popescu penaltıyı attıktan sonra kendimi 7-8 sıra öne uçmuş vaziyette buldum. Artık sevinçten ne yaptıysam tam hatırlamıyorum. Ertesi gün sağ bacağımda elma büyüklüğünde bir morluk vardı. Ama olsun o günü orda yaşadım ya o morluk ufacık geldi gözüme. Umarım bir daha bu günleri yaşarız. Umarım bu sefer şampiyonlar ligi finalini izlerim stadda..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X