Şimdi Ara

arkadaşlar, üniversitede hırsızlağa karşı ne tür önlemler almalıyız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben üniversiteye leptop olsun, pahalı eşyalar olsun baya bir şey götürmeyi planlıyorum,
    O yurttaki dolaplara takılan tosbağaları ben 30 sn de açabiliyorum, hadi diyelim leptopu falan bavula koydun fermuarı kitledin bir taş darbesiyle fermuar kırılacak
    Ne yapmalıyım sizce nolur bir akıl verin yoksa leptopu götüremeyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Süs biberi

Arkadaşlar ben üniversiteye leptop olsun, pahalı eşyalar olsun baya bir şey götürmeyi planlıyorum,
    O yurttaki dolaplara takılan tosbağaları ben 30 sn de açabiliyorum, hadi diyelim leptopu falan bavula koydun fermuarı kitledin bir taş darbesiyle fermuar kırılacak

Aynı sorun bende de var. Çalmak isteyen çok rahat çalabilir bence. Laptop bir de profesyonel makineyi götürmeyi planliyorum. Aynı korku var. O dolap kilitleri vs hiç güvenli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisimisilii

quote:

Arkadaşlar ben üniversiteye leptop olsun, pahalı eşyalar olsun baya bir şey götürmeyi planlıyorum,

Aynı sorun bende de var. Çalmak isteyen çok rahat çalabilir bence. Laptop bir de profesyonel makineyi götürmeyi planliyorum. Aynı korku var. O dolap kilitleri vs hiç güvenli değil.

Ne yapacağız yaa çok sıkıntı yapıyor benim içime leptopu yastık yapıp yatasım geliyor o kadar + leptopu yurda bırakıp bir yere gitmeye korkar oldum

• Upp Tecrubeliler yardim edinn

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pisimisilii

quote:

Ne yapacağız yaa çok sıkıntı yapıyor benim içime leptopu yastık yapıp yatasım geliyor o kadar + leptopu yurda bırakıp bir yere gitmeye korkar oldum

Valla benim daha nerde kalacağım belli değil. Özelde kalırsam yanımdakine güvendiğim sürece sorun yok oda kilitli olur kimse yokken odada zaten de. Devlette kalırsam 4 5 kişi hangi birine güveneceksin.

• Ekstradan kilit alıcam ben.
  • Insanlar neden eve çıkıyor sanıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ilk ay goturmeyi ver, Zaten kurban bayramina evine donersin, hem yurdu ve insanlari tanirsin ona gore onlem alirsin ayrica ozel kilitli kasasi olan yrtlar da var, ama zaten o yurtlarin ucreti aylik 800 lira (2 kisilik) oldugu icin oyle yerde kalan adamin calacagini sanmam

• İlk gittiğinizde değerli eşya götürmeyin. Etrafınızdaki odanızdaki kişileri iyi tanıyın. Kilidinizi yurdun kantininden almayın çünkü nerdeyse hepsi birbirini açıyor
    Memlekettenizden kilit alın orta boylu. Ben de yıllarca yurtta kaldım ama hiçbir sorun çekmedim neyse ki. objektif olup ilk gittiğinizde milleti gözlemleyin yeter zaten kurban bayramında dönerken ortam müsaitse laptop falan getirirsiniz.
  • Ben de bundan korkuyorum işte. Laptop ve cüzdanım dışında değerli eşyam yok.

Telefon desen, ortada bıraksan almazlar o derece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.