Arkadaşlar, uzunca bir süredir kötü dönemlerden geçiyorum bir yıl olacak nerdeyse, (her anlamda herşey kötüye gidiyor) ne yapayım geçecek diyor herkes ne zaman geçmiyor , artık kafayı yeme raddesine geldim kısmetim mi kapalı şansım mı yok kaderim mi bağlanmış, türbeye camiye falan mı gitsem sadaka falan mı versem ne yapsam elimi attığım garanti kuruyor çöküypr yerler yeksan oluyor ne yapsam sabırla bekliyorum ama yok düzelen bir şey < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kötü Dönem Geçiren Kişilere Verebileceğiniz Tavsiyeler
-
-
sağlık problemin nedir ?
-
Allahü teâlâ, Hud sûresinde de mealen İstiğfar okuyun, imdadınıza yetişirim buyuruyor. Bi derdin mi var, mutlaka çok İstiğfar söylemek gerekiyor. "Estağfirullah" demek en kısa olanıdır.
Dertlerin, belaların gitmesi için, kalp ile istiğfar okumak çok faydalıdır. Çok tecrübe edilmiştir. Ölümden başka her dertten kurtarır. Eceli gelenin de, ağrısız, sıkıntısız ölmesine yardım eder. Çünkü, hadîs-i şerifte; (İstiğfara devam edeni, çok okuyanı, Allahü teâlâ, dertlerden, sıkıntılardan kurtarır. Onu, hiç ummadığı yerden rızıklandırır) buyuruldu.
dinimizislam.comDertlerden, sıkıntılardan kurtulmak için - Dinimiz İslamhttps://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1991
-
Şükürler olsun ayağımı kırdım onun haricinde bir sağlık sorunum yok ama benim bahsettiğim işlerimin yolunda gitmemesi hep bir aksilik çıkması , uğraşıp emek verip hep hüsranla sonuçlanması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tevbe istiğfar bunu deneyeceğim namaz kılıyorum , Kur an ı Kerim okuyorum dinime bağlı biriyim Elhamdülillah şükrediyorum ama son zamanlarda hep psikolojik açıdan hem mental açıdan çöktüm her şey çok zor giç bir şey yolunda gitmiyor
Hayat bir şekilde akıyor ağa benim de aksiliklerim oldu. Beni yıpratan dönemler oldu, manevi olarak benden götürdükleri oldu ama hayat devam ediyor.
Kendi başımayım bu hayatta, amcam dayım referansım kötü günümde arayacağım kimsem yok, bu durum beni birçok konuda adım atmamı frenlese de, arkamı dönüp baktığımda acısıyla tatlısıyla bir şey başardığımı görebiliyorum.
Ama yine de kendimi inşa edebilmek adına bugünün acısını çekiyorum, çekmek zorundayım ki 30lu yaşlarımda bunun meyvesini yiyebileyim.
Başa gelen çekiliyor kardeşim, 29 lu yaşlarda belirsizlik beni çok yoruyor , işlerimin tersine gitmesi , olmaması hep engeller vardır bunda da hayır
33 yaşımı doldurmama 4-5 ay var, hiçbir iş başvurum dikkate alınmadı, ben de işsiz yaşıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsan, uçurumun kenarına varmadan kanatlanamaz. -Nikos Kazancakis
-
Forumumuza hoş geldiniz sefalar getirdiniz kardeşim, mesleğiniz nedir acaba ?
Çok güzel bir söz
Kardeş Allah kolaylık versin inşallah, mesela hayatındaki son bir sene nasıl geçti ? Neler oldu ? Sana yardımcı olabilmek ve tavsiyelerde bulunmak için bize daha fazla bilgi vermelisin
Abi kötü dönem diye düşünmeyin. Herkesin hayatı bir değil çok üzgünüm ki. Kötü dönemlerden bazen çıkabilmek hiç mümkün olmuyor ama yaşıyorsan ümit vardır derler. Benim bu konuda diyebileceğim tek şey eninde sonunda olecek olmamiz. O düşündüğün bütün kötü düşünceler, yaşadıkların hepsi yok olup gidecek. Tıpkı yağmurdaki göz yaşları gibi. O yüzden Cem Yılmaz’ın dediği gibi gülelim çünkü olecegiz.
Çok anlamlı bir söz , ben o uçurumun kenarından o kadar çok döndüm ki, yine dönerim ama bu sefer canım yandı , başkalarına kolay olan şeylerin bana da ufacık kolay olmasını isterdim savaşmak mücadele etmek yordu artık beni .
-
Son bir senem boş geçti bence dolu dolu bir sene yaşamadım, üst üste bu kadar şeyin gelmesi beni çok yoruyor gelecek güzel günlere ihtiyacım var habersizce, hani hep mi kötü şeyler olur diyorsun ya oluyor buna da ŞÜKÜR ama gerçekten çok yıprandım 29 yaşında bunları yaşamak beni üzüyor elimi attığım her şey kuruyor
Allah razı olsun buarada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Booble -- 20 Nisan 2024; 23:31:5 > -
İnşallah geçer ne diyeyim, Kötü bir insan değilim çevrem de bende bu şekilde düşünüyoruz ama özellikle son 1 senede yaşadıklarıma bakıyorum kötü şeyler yaşıyorum sade sıradan düzgün planlı programlı işinde gücünde düzgün insanlarla yaşamak istediğim bu basit ama karşıma çıkan tüm olumsuzluklar ben çok yıpratıyor, isyan etmeyeyim yine de şükür buna da , olumlama yapmaya , şikayet etmemeye çalışıyorum yoksa işler daha da sarpa sarıyor. Güzel günler gelsin , benim çok ihtiyacım var.
-
Genç gardaşım 29 yaşında evlenmiş 17.5 yıldır evli ve 16.5 yaşında bir oğlu olan 46 yaşında bir abin olarak 31 yaşına girmeden evlenmen lazım diğer türlü evlenmek oldukça zor oluyor
Evlilik den ziyade hayatımı yoluna koymam lazım , kötü dönem den kastım evlenememe değil, benim tercihim karşına düzgün biri çıkmayınca acele de etmiyor insan , kendi ayaklarım üzerinde durmayı kimseye hiç bir konuda muhtaç olmadan yaşamam lazım hayallerimi gerçekleştirmem lazım SMMM olmam laızm
-
Bunların hepsi imtihan. Dünyada rahatlık yoktur. Sabreden ve bu esnada isyan etmeyip dilini tutan kazanır...
-
ne zaman kötü zamanlar geçirsem tekele gider gücümün yettiğince alkol alırım.
Benzer içerikler
- uzun sigara markaları
- en iyi bireysel emeklilik yorumlari
- ayranın zararları
- her gün ton balığı yenir mi
- snapchat kullanan sevgili
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X