Şimdi Ara

ARKADAŞLAR UYGUN FİYATA D-SMART MEGA PAKET DEVİR ALMAK İSTİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uygun fiyatlı dsmart mega paket+hd devir almak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar bana mail atabilir. Devir konusunda d-smart müşteri hizmetlerinin sorun çıkaracağını sanmıyorum.Pek çok forum sitesinde bazı üyeler aylık 15 TL’ye bazı üyeler 20TL ye bazıları ise 22 TL’ye d-smart mega Paket+hd izlediklerinin ifade etmektedirler. Çeşitli nedenlerle dsmart’tan ayrılmak istiyorsanız fakat 150-200 TL. civarı iptal cezası ödemek istemiyorsanız aylık 15 TL-22 TL aralığında d-smart mega Paket+hd üyeliğinizden kalan süreyi devir alabilirim. (24 aya yakın kalan üyelikler tercih nedenimdir) Devir etmek isteyenler bana mail atabilirler. Müşteri temsilcisi için cep numaram ve adresim gerekirse mail ile verebilirim. (örneğin fazla televizyon izlemeye vaktinizin olmaması, neredeyse tüm ulusal kanalların ücretsiz hd yayın yapması, televizyon başında fazla vakti harcandığından işlerinin veya derslerinin aksaması, müşteri temsilcileriyle yaşanan sorunlar, d-smarttaki filmlerin kendisine hitap etmemesi belgesellerin hep tekrarlarının yayınlanması, Süper Lig maçlarını izlemek için digitürk’e geçme isteği ve ilave olarak 2. Bir platforma d-smarta para vermek istememe, aynı anda iki platformdan yayın izlemeye uygun bina tesisatının olmaması, tv başında hareketsiz kalmaktan sağlık sorunları yaşamaya başlanması vb.) Üyesi olduğum digitürk aboneliğim var, digtürk ve d-smarttaki pek çok belgesel kanalı + eurosport’lar vb. ortak olduğu için d-smarta fazla para vermek istemiyorum. Dsmart’ı digitürk’te olmayıp izlemek istediğim birkaç tv kanalı için istiyorum. Geçen sene işlerim yoğun olduğundan Türksatttaki ulusal kanallar fazlasıyla yeterliydi, bu sene işlerim rahat ve boş vaktim çok olduğundan vakit geçirmek için d-smart’ı izleyebilirim.

• ayda 35 tldan veriyim.

ek belgesel dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overlogcuniyazi -- 28 Mart 2016; 18:37:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devir olayi yok hocam.. Ben baya uğraştım olmuyor ancak üyeliği aldığınız kişi uzatirsa izleyebilirsiniz herhangi bir sorunda da yine aldiginiz kisi muhattap olmak zorunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qenosit kullanıcısına yanıt
    benden alsın 2 yıl kullanır 800tl dan ilan açarım. dsmart listede yazan rakamın yarı fiyatına veriyorum bence kaçmaz.
  • Arkadaşlar Dsmart üyeliğini 150-200 TL. taahhüt bozma cezası ödeyip iptal ettirmeden üzerime devir alabilirim. Dsmart Müşteri hizmetlerini ikna edip bana mesaj atabilirsiniz, bu durumda müşteri hizmetlerinin bana ulaşması için cep numaramı ve bulunduğum şehri mail ile bildireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.