Bildirim
Arkadaşlar uygun ram bulamıyorum yardımcı olun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
olmadıdan kastın nedir.
anakartın ddr2 ve ddr3 ramleri destekliyor.
verdiğin ramler olması lazım taktığın zaman ne oluyor açmıyormu hatasını yazrmısın. -
-
Hiç ekran gelmiyor ddr 2 Ramla ekran açılıyor ddr 3 RAM takınca ekran gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam verdiğin listeye baktimda ddr 3 1600 ramlerin yanindaki yazılara 1gb 2 GB olarak yaziyo hep.iki tane 4 GB ddr3 1600 takamazmiyim bi bakabilirmisin listeye
Varmı arkadaşlar bilgisi olan yarin RAM almam lazim
Hangi islemciye hangi rami takiyosun?
Ram taktin biosunu sifirliyor musun? -
Amd2 5500 işlemci var bios sıfırlama bios default diyosan onuda yaptım.ama ddr2 yle pc yi açıp ordan yaptım .başka sıfırlama nasıl oluyor ddr 3 le acilmadigi için bu şekilde sifirladim
amd x2 5600 islemcin var bu islemci ddr2 ram ile calisir. ddr3 ile kullanacaksan am3 sınıfı ddr3 destegi olan bir islemci bulman lazım. -
Ben anakarta gore seçiliyor sanmistim sağol yardimin için ddr2 RAM alayim ozaman
Bu saatten sonra ddr2 ye donme bence. ikinci el am3 bir suru islemci var etrafta. al birini kullan... -
Hocam su an elimde olan işlemciden iyi uygun fiyatlı işlemci varmı model olarak 2.el yarin alayim model söylersen ddr3 ramle beraber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X