Şimdi Ara

Arkadaşlar uygun ram bulamıyorum yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asrock n68c-gs fx model anakartima uyumlu ddr 3 RAM bulamadim.kinston ddr3 1600 olmadı.hi level 1333 MHz olmadı.acaba remmi seçiyor.bu anakarti bilen varmı hangi marka model RAM takmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olmadıdan kastın nedir.
    anakartın ddr2 ve ddr3 ramleri destekliyor.
    verdiğin ramler olması lazım taktığın zaman ne oluyor açmıyormu hatasını yazrmısın.
  • Hiç ekran gelmiyor ddr 2 Ramla ekran açılıyor ddr 3 RAM takınca ekran gelmiyor

• Hocam verdiğin listeye baktimda ddr 3 1600 ramlerin yanindaki yazılara 1gb 2 GB olarak yaziyo hep.iki tane 4 GB ddr3 1600 takamazmiyim bi bakabilirmisin listeye

• Varmı arkadaşlar bilgisi olan yarin RAM almam lazim

• Hangi islemciye hangi rami takiyosun?
    Ram taktin biosunu sifirliyor musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amd2 5500 işlemci var bios sıfırlama bios default diyosan onuda yaptım.ama ddr2 yle pc yi açıp ordan yaptım .başka sıfırlama nasıl oluyor ddr 3 le acilmadigi için bu şekilde sifirladim

• amd x2 5600 islemcin var bu islemci ddr2 ram ile calisir. ddr3 ile kullanacaksan am3 sınıfı ddr3 destegi olan bir islemci bulman lazım.
  • Ben anakarta gore seçiliyor sanmistim sağol yardimin için ddr2 RAM alayim ozaman

• Bu saatten sonra ddr2 ye donme bence. ikinci el am3 bir suru islemci var etrafta. al birini kullan...
  • Hocam su an elimde olan işlemciden iyi uygun fiyatlı işlemci varmı model olarak 2.el yarin alayim model söylersen ddr3 ramle beraber

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.