Şimdi Ara

Arkadaşlar vold.fstap yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde mtk6589 star n9500 telefonum var dahili depolama birimini arttırma yöntemlerini kullanırken bu voldçftap dosyasını değiştirmişitm ondan sonra ne depolama birimini görebiliyorum ne sd kartı. pc ye bağladığımda da klasörlere ulaşamıyorum orjinal vold.fstap dosyasını buldum ama telefona hiçbirşekilde atıp değiştiremiyorum .birkaç arkadaş yeni rom yükleyince düzeldi demiş ama yeni romu sd karta atmadan nasıl yükleyebilirim. sp flash tool ile yeni rom yüklemek riskli mi ne yapsam bilemiyorum çok kafam karışık haldeyim .Lütfen yardım

• aynı sorun benim başıma geldi, önce yanlış bi rom yükledim, sonra ROM daki dahili hafıza hızı benim donanıma uymadığı için, dahili hafızaya erişimi olana bazı uygulamalar bu okuma ve yazma hızı hatalarından dolayı kilitlenmeye başladırlar.
    çare vold.fstab sandım kurcaladım telefon açılmaz oldu.
    SPFlashTool doğru ROM atarak kurtuldum ancak.
    Aslında nette biryerlerde (xda forumda olabilir tam hatırlamyorum) ADB konsoldanda yapılabilir gibi bşrşey okudum ama hem daha karışık hemde yöntemi anlmak için çok zaman harcamak yerine SPFlashTool ile yeni ve doğru bir kurarak problemden kurtuldum.
  • hocam flash tool ile rom yüklemeyi yapabileceğim bi başlık veya biliiğin bi video var mı link verirsen çok sevinirim
  • olemix51 kullanıcısına yanıt
    Çok dikkatli ol doğru romu bulman çok önemli, aşağıdaki videoda scatter file seçiyor, seninde mutlaka doğru scatter file'ı seçmen gerekli
    İndirdiğin ROM'un içinde birden fazla bu dosyadan varsa hangisini kullanman gerektiğini mutlaka öğren.
    Ayrıca doğru SPFlashTool versiyonunu kullanman gerekli buda çok önemli. Bunuda romu aldığın yerden indirmen doğru olur
    Birde sana tavsiyem, bu ilemleri yaparken SDcard'ı ve Sim kartı çıkarıp öyle yap,
    İşlemden sonra IMEI vs. kontrol edip simkartı ve sdcard öyle tak telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savagemanx -- 28 Ağustos 2013; 0:01:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMİ ROM DOSYASI LAZIM BULAMIYORUM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.