Şimdi Ara

Arkadaşlar windows 7yim windows 8 nasil olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2 sene önce laptop aldim sistemi gayet iyi 8 gb ram i7 islemci 1 gb ekran karti var bende artik windows 8 olmak istiyorum..oyunlarda sorunlarla karsilasirmiyim..yoksa windows 7 kalmalimiyim cevaplarsaniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyununa ve bilgisayara göre değişebilir de, ben ne eski ne de günümüz oyunlarında bir sorun yaşamadım Windows 8 altında.
  • Peki nasıl geçicem windows 8'e bilgisayarım orjinal teknosadan aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackbetty

Peki nasıl geçicem windows 8'e bilgisayarım orjinal teknosadan aldım...

Her şeyden önce, yükleyeceğin Windows 8'in etkinleştirilmesi olayı var. Korsan Windows 8'lerin etkinleştirilmesi için illegal ilaçlar vardır; ama korsan kullanmak istemiyorsan orijinal Windows 8 edinmen lazım. Ya orijinal paketinde DVD satın alacaksın ki ucuz değil ya da doğrudan lisans anahtarı edinmen lazım ki bu da ucuz değil.

Elinde bir lisans anahtarı olduğunu veya yükleyip, illegal bir etkinleştirme yaparak korsan kullanacağını varsayalım. Elinde bir Windows 8 ISO dosyası olması gerekiyor. Bu ISO dosyasını boş bir USB flaş belleğine ya da boş bir DVD'ye Boot edilebilir şekilde yazdırman lazım. (Microsoft'un Windows 7 USB/DVD Download Tool adlı [Adındaki Windows 7'ye kanma. :)] aracı ile bunu yapabilirsin.) Sonra o flaş bellek/DVD takılıyken bilgisayarı yeniden başlat. BIOS ekranı geldiğinde Boot aygıtları listesini açman ve oradan flaş belleği/DVD'yi seçmen lazım. Bu listeyi açan tuş bilgisayardan bilgisayara değişir; F12 olabilir, DEL olabilir, F8 olabilir, F5 olabilir... Bilgisayarının marka-modelinden araştırma yapabilirsin. Sonra o flaş bellek/DVD üzerinden Windows kurulumu açılacak. Kurulum adımlarının birinde diske format atma (biçimlendirme) işlemi var. Burada dikkat etmen gereken şey şu; sadece Windows 7'nin kurulu olduğu disk bölümünü biçimlendir. (Boyuttan anlarsın bunu.) Özellikle bilgisayarının Recovery (kurtarma) bölümü varsa ona ellememeye dikkat et. Windows 7'nin kurulu olduğu disk bölümünü biçimlendirdikten sonra sıradaki adıma geçtiğinde Windows 8'in yüklenmesi başlayacak.

Bu anlattıklarım sana karışık veya yabancı geldiyse kendin kalkışma bence. İlla Windows 8 kullanmak istiyorsan, bilen birine danışmanı, yaptırmanı öneriyorum.

Bir de bilgisayarı yeni aldıysan bu işlemler, hele bu işlemleri yaparken yapabileceğin olası bir hata, bilgisayarının garanti kapsamı dışında kalmasına neden olabilir. Orijinal Windows 7'li bir bilgisayarın üstüne korsan Windows 8 kullanmak da abes kaçar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 31 Ocak 2014; 22:24:37 >

• 2 yada 3 sene oldu teknosadan almisim garantiside 2 seneydi geçti kesin sen benim yerimde olsaydin ne yapardin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackbetty

Merhaba arkadaslar 2 sene önce laptop aldim sistemi gayet iyi 8 gb ram i7 islemci 1 gb ekran karti var bende artik windows 8 olmak istiyorum..oyunlarda sorunlarla karsilasirmiyim..yoksa windows 7 kalmalimiyim cevaplarsaniz sevinirim..

Sen Windows 7 misin Başlık çok saçma.
  • Bir ara 7 den 8 e geçmek isteyenler için kampanya vardı ama bitti sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.