Bildirim
arkadaşlar xp'yi kuramıyoruuum!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaşlar lütfen yardıııımm!!!! -
kardeş oraya kadar geliyorsa CD romda ya da makinanada değildir sorunquote:
Orijinalden alıntı: kanca1981
arkadaşlar lütfen yardıııımm!!!!
cd ler bozuktur. Takip et %10 gelince makina donuyormu yoksa cd rom okumaya çalışıyorda okuyamıyormu? okumaya çalışıyorsa cd arızalıdır sağlam cd ile dene -
quote:
Orijinalden alıntı: harunbaba
kardeş oraya kadar geliyorsa CD romda ya da makinanada değildir sorun
cd ler bozuktur. Takip et %10 gelince makina donuyormu yoksa cd rom okumaya çalışıyorda okuyamıyormu? okumaya çalışıyorsa cd arızalıdır sağlam cd ile dene
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: harunbaba
cd ler bozuktur. Takip et %10 gelince makina donuyormu yoksa cd rom okumaya çalışıyorda okuyamıyormu? okumaya çalışıyorsa cd arızalıdır sağlam cd ile dene
tam üc cd denedik ama sonuç aynı belli bi yere geliyo ve cd den okunamıyo hatası veriyo. cd romda sorun yok.
-
kardeş cd ler sağlam eminim diyorsan o zaman iş donanıma kalıyorquote:
Orijinalden alıntı: kanca1981quote:
Orjinalden alıntı: harunbaba
tam üc cd denedik ama sonuç aynı belli bi yere geliyo ve cd den okunamıyo hatası veriyo. cd romda sorun yok.
Alıntıları Göster
ram, disk anakart hepsinden kaynaklanabilir
deneyerek bulmaya çalış
-
cd room bozuk o zaman kardeşimquote:
Orijinalden alıntı: harunbaba
kardeş cd ler sağlam eminim diyorsan o zaman iş donanıma kalıyor
ram, disk anakart hepsinden kaynaklanabilir
deneyerek bulmaya çalış
Alıntıları Göster -
Sana sorununu söylüyorum...quote:
Orijinalden alıntı: Hussein Genghis
cd room bozuk o zaman kardeşim
Alıntıları Göster
%100 ram sorunu...
ramleri değiştir. Düzelecek. -
arkadaşım cd ile ilgili veye cd rom un ile ilgili olabilir belkide bilgisayarın sistemi xp yi kaldırmıyor kasıyor olabilir o yüzdende olabilir benim düiüncem bunlar....quote:
arkadaşlar lütfen yardıııımm!!!! -
teğmen arkadaşıma katılıyorum bence de ram'de sorun varaz bir ihtimalde olsa anakartta sorun olabilirquote:
Orijinalden alıntı: mstafa
arkadaşım cd ile ilgili veye cd rom un ile ilgili olabilir belkide bilgisayarın sistemi xp yi kaldırmıyor kasıyor olabilir o yüzdende olabilir benim düiüncem bunlar....
Alıntıları Göster -
Harddisk'te bad sector'ler olmasın sakınquote:
Orijinalden alıntı: sondeniz
teğmen arkadaşıma katılıyorum bence de ram'de sorun varaz bir ihtimalde olsa anakartta sorun olabilir
Alıntıları Göster -
ee sorun ne oldu? ramleri değiştir düzelir. düzelince de yaz buraya ki sonuçlansın.quote:
Orijinalden alıntı: HiperX
Harddisk'te bad sector'ler olmasın sakın
Alıntıları Göster -
ben aylardır yırtınıyorum konuyu açan takip etsin diyequote:
Orijinalden alıntı: c_dikmen
ee sorun ne oldu? ramleri değiştir düzelir. düzelince de yaz buraya ki sonuçlansın.
Alıntıları Göster
c_dikmen :::: imzada reklam yasak değiştir -
valla ben gecen sene bilgisayari almistim getirdim windows u kuruyum dedim tam yarisinda kilitleniyordu.makinayi firmaya geri goturdum anakart dandikmis yenisi koydular o da dandik cikti (markasi FIC ti). bende gittim kendim asus marka aldim sorun cozulduquote:
ben aylardır yırtınıyorum konuyu açan takip etsin diye
c_dikmen :::: imzada reklam yasak değiştir
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 24 Eylül 2005, 2:57:03 >
-
anakart bozukmus demek istedin herhaldequote:
Orijinalden alıntı: BABA ADAM
valla ben gecen sene bilgisayari almistim getirdim windows u kuruyum dedim tam yarisinda kilitleniyordu.makinayi firmaya geri goturdum anakart dandikmis yenisi koydular o da dandik cikti (markasi FIC ti). bende gittim kendim asus marka aldim sorun cozuldu
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar makinayı servise götürdün bi kaç parçayı deiştirecekler sorun hallolunca buraya yazacağımquote:
Orijinalden alıntı: ozturert
anakart bozukmus demek istedin herhalde
Alıntıları Göster
saolun yardımlar için arkadaşlar..... -
o zaman senden gelen haberi bekleyelim bakalım takip ediyorum konuyuquote:
arkadaşlar makinayı servise götürdün bi kaç parçayı deiştirecekler sorun hallolunca buraya yazacağım
saolun yardımlar için arkadaşlar.....
Alıntıları Göster -
öncelikle sorun CD ROM sürücünün bozuk olmasından kaynaklanabilir cd bozuk değilken siz muhtemelen windows CD sini değiştirerek deniyorsunuz CD ROM sürücüsünü yeni bir tanesi ile değiştirerek deneyin bir kere de muhtemelen düzelecektirquote:
o zaman senden gelen haberi bekleyelim bakalım takip ediyorum konuyu
Alıntıları Göster
gidip yeni bir CD sürücü bulun düzgün bir şekilde doğru olarak PC ye bağlayın sorun çözülsün -
arkadaşlar sorun ram sorunuymuş galiba ram lari deiştirdiler şimdilik bir sorun yok..quote:
Orijinalden alıntı: prototip2
öncelikle sorun CD ROM sürücünün bozuk olmasından kaynaklanabilir cd bozuk değilken siz muhtemelen windows CD sini değiştirerek deniyorsunuz CD ROM sürücüsünü yeni bir tanesi ile değiştirerek deneyin bir kere de muhtemelen düzelecektir
gidip yeni bir CD sürücü bulun düzgün bir şekilde doğru olarak PC ye bağlayın sorun çözülsün
Alıntıları Göster
yardımlar için saolun.....
-
quote:
arkadaşlar sorun ram sorunuymuş galiba ram lari deiştirdiler şimdilik bir sorun yok..
yardımlar için saolun.....
Alıntıları Gösterquote:
Sana sorununu söylüyorum...
%100 ram sorunu...
ramleri değiştir. Düzelecek.
böyle dediğimi hatırlıyorum :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: c_dikmenquote:
Sana sorununu söylüyorum...
%100 ram sorunu...
ramleri değiştir. Düzelecek.
böyle dediğimi hatırlıyorum :D
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X