Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIIIIMMMMMMM!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben kız arkadaşımla epey süredir beraberim ve artık biraz ciddi bişey olsun istiorum...Ne gibi bişey olabilir görüşlerinizi bekliorum kız arkadaşımın ailesinin çakmayacağı bişey olması lazım şimdiden teşekkürler....

Yüzük olayı filan olmasın (ailesi çakar,bi de bayatladı artık) orijinal düşünüoz ama aklımıza gelmio walla...

• 3 ay öncede aynı konuyu açmışsın. Bu kadar süre içinde bişi bulamadınmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashc

3 ay öncede aynı konuyu açmışsın. Bu kadar süre içinde bişi bulamadınmı.

Yok walla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O zaman dövme demişlerdi bizimki yanaşmadı......................Açıkçası bende pek anlamam yoksa yazmam walla..!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: thunder_cats

O zaman dövme demişlerdi bizimki yanaşmadı......................Açıkçası bende pek anlamam yoksa yazmam walla..!!!!!!!!!!!!!!!!

Alıntıları Göster
    Artık ciddi bişey olmasını istiyorsan gidip ailesi ile konuş ve onu sevdiğini söyle

Artık iş ciddi olmuş olur

• quote:

Alıntıları Göster

• ya o kadarda deel arkadaşlar naaptınız ya daha okuyoz zaten okulun bitmesine var ama şimdiden bişeyler olsun dedik...Neyse teşekkürler yine de cevaplayanlara.....................
  • quote:

ya o kadarda deel arkadaşlar naaptınız ya daha okuyoz zaten okulun bitmesine var ama şimdiden bişeyler olsun dedik...Neyse teşekkürler yine de cevaplayanlara.....................
    quote:

Orjinalden alıntı: thunder_cats

ya o kadarda deel arkadaşlar naaptınız ya daha okuyoz zaten okulun bitmesine var ama şimdiden bişeyler olsun dedik...Neyse teşekkürler yine de cevaplayanlara.....................

kardeşş bence git istet onu rahatla ALLAH IN EMRİ PEYGAMBERİN KAVLİ İLE gerisini gelir artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Clippy -- 17 Şubat 2006 20:43:37 >
  • quote:

İMAM NİKAHI

• quote:

Orijinalden alıntı: *MelaNKoliK*

İMAM NİKAHI

Alıntıları Göster
    Oy oy oldu geik ortamı gene yaw ya bi orijinal dedik bi güzel bişey dedik maşallah yapılmaması gereken ne varsa saydınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: *MelaNKoliK*

İMAM NİKAHI

Alıntıları Göster
    Yaw işte git ailesiyle tanış seni tanısınlar güvensinler çıktığınız bilinsin allah alla yaw ailesinin yanına ille istemeyemi gidilir!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitarist

Yaw işte git ailesiyle tanış seni tanısınlar güvensinler çıktığınız bilinsin allah alla yaw ailesinin yanına ille istemeyemi gidilir!

Alıntıları Göster
    Ya ööle haklısın ailesiyle zaten tanışıoz ama çıktıımızı b,ilmiolar biz şimdilik aramızda bişeyler olsun istioruz sonra ailelere dökücez olayı ok????

Ben şimdilik bişey istiorum.......................

• quote:

Ya ööle haklısın ailesiyle zaten tanışıoz ama çıktıımızı b,ilmiolar biz şimdilik aramızda bişeyler olsun istioruz sonra ailelere dökücez olayı ok????

Alıntıları Göster
    quote:

Bence sen farklı anlamda ciddi birşeyler istiyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: mika_hakinen

quote:

Bence sen farklı anlamda ciddi birşeyler istiyorsun..

Alıntıları Göster
    Walla şimdi mika_hakinenin dediği gibi bişey galiba istediğin

Utanmana gerek yok gir MMM (3m) bir migrosa kasiyerlerin hemen yanında oluyo zaten klasik al işini görür

Ona hediye gibi bişey almak istiyorsan kolye al bitane bari

• quote:

Walla şimdi mika_hakinenin dediği gibi bişey galiba istediğin

Utanmana gerek yok gir MMM (3m) bir migrosa kasiyerlerin hemen yanında oluyo zaten klasik al işini görür

Ona hediye gibi bişey almak istiyorsan kolye al bitane bari

Alıntıları Göster
    Çüş arkadaşlar bi forumun bu kadar seviyesizleştiğini ilk kez görüorum aynısını size yapsalar ne düşünürsünüz bilmiorum....Hakkinen sen kendi kız arkadaşların için düşünebilirsin böyle şeyler beni katma işin içine ve ona destek verenlere sözüm...Guitarist sende sanırım imzandaki söze göre hareket ediyorsun diyecek sözüm yok sana zaten...Bunları komik görüp insanlarla dalga geçmek işinize geliyorsa zeka yaşınıza bakmak gerek...Adam akıllı bişey sorduk sabahtan beri geyik yapıosunuz...Doğru düzgün cevap verecekseniz gelin yoksa herkes yoluna...

• quote:

Çüş arkadaşlar bi forumun bu kadar seviyesizleştiğini ilk kez görüorum aynısını size yapsalar ne düşünürsünüz bilmiorum....Hakkinen sen kendi kız arkadaşların için düşünebilirsin böyle şeyler beni katma işin içine ve ona destek verenlere sözüm...Guitarist sende sanırım imzandaki söze göre hareket ediyorsun diyecek sözüm yok sana zaten...Bunları komik görüp insanlarla dalga geçmek işinize geliyorsa zeka yaşınıza bakmak gerek...Adam akıllı bişey sorduk sabahtan beri geyik yapıosunuz...Doğru düzgün cevap verecekseniz gelin yoksa herkes yoluna...

Alıntıları Göster
    Birisi önce açtığım topicte bi arkadaş dövme yaptırabilirsin demişti kim olduğunu hatırlamıorum ama teşekkür ederim o kişiye ve kız arkadaşımın buna yanaşmadığını üstte söyledim ailesi nedeniyle çekiniyordu...Sizden de böyle cevaplar bekliorum amacımın hediye olmadığını ve aramızda bişey yapmak istediğimizi ve bu şeyin nişana kadar kalıcı bişey olması gerektiğini yeterince anlattığımı düşünüyorum...Yardımcı olacak arkadaşlara da burdan tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunder_cats -- 17 Şubat 2006 21:17:21 >

• quote:

Birisi önce açtığım topicte bi arkadaş dövme yaptırabilirsin demişti kim olduğunu hatırlamıorum ama teşekkür ederim o kişiye ve kız arkadaşımın buna yanaşmadığını üstte söyledim ailesi nedeniyle çekiniyordu...Sizden de böyle cevaplar bekliorum amacımın hediye olmadığını ve aramızda bişey yapmak istediğimizi ve bu şeyin nişana kadar kalıcı bişey olması gerektiğini yeterince anlattığımı düşünüyorum...Yardımcı olacak arkadaşlara da burdan tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum...

Alıntıları Göster
    annesi ile konuş. babasıyla konuşman işi tamamen ciddiyw bindirir onu tavsiyew etmem

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben de senin çok abarttığını düşünüyorum! Hediye vermiyecen,imzanı atmayacan,ailesine ciddi bişey demiyecen peki ne istiyon olum? Bize de söyle bizde yapak?

Senin istediğin kızı garantiye almak yani nişana kadar kızın senin olduğu belşli olsun gibi bişey! Egoistlik lan bu! Sevgini vermen yeterli onunda başka birşey istediği yoktur emin ol!

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

1- O kadar seviyesizleştiğini düşünüyorsan yazmazsın buraya.. Kimseyi zorla tutmuyorlar..
    2- Doğru düzgün cevap istiyorsan sorununu iyi yaz açık yerler bırakma gelen her türlü mesaja "hayır, yok canım, yaşımız küçük," gibi şeyler yazarsan insanların aklında artık son olarak benim yazdığım mesaj kalır ..

• quote:

Ben de senin çok abarttığını düşünüyorum! Hediye vermiyecen,imzanı atmayacan,ailesine ciddi bişey demiyecen peki ne istiyon olum? Bize de söyle bizde yapak?

Senin istediğin kızı garantiye almak yani nişana kadar kızın senin olduğu belşli olsun gibi bişey! Egoistlik lan bu! Sevgini vermen yeterli onunda başka birşey istediği yoktur emin ol!

Alıntıları Göster
    Allahım baştan beri size bunun tek taraflı olmadığını onunda böyle birşey istediğini ama ailesinin duymasını istemediini söylüyorum...Ve biz öyle herkesin yaptığı birşey istemioruz diorum tavsiye diorum 3m migrosa git diosun...Senin attığın mesajların içeriği hep aynı o yüzden sanki ben hepsine hayır diomuşum gibi gelio sana benim istediğimi açık açık ifade ettim sizde aileleri karıştırmadan bişey önerin.....................

Bu arada saner1911 önerin için sağol ama aileler girmemeli yani şimdilik daha girmemeliler...

• quote:

Allahım baştan beri size bunun tek taraflı olmadığını onunda böyle birşey istediğini ama ailesinin duymasını istemediini söylüyorum...Ve biz öyle herkesin yaptığı birşey istemioruz diorum tavsiye diorum 3m migrosa git diosun...Senin attığın mesajların içeriği hep aynı o yüzden sanki ben hepsine hayır diomuşum gibi gelio sana benim istediğimi açık açık ifade ettim sizde aileleri karıştırmadan bişey önerin.....................

Bu arada saner1911 önerin için sağol ama aileler girmemeli yani şimdilik daha girmemeliler...

Alıntıları Göster
    Thunder İkinizde bi yerinize sembolik bişeyler yapın walla aklıma başka bişey gelmiyo Bu arada kızmana gerek yok Sakin ol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.