Şimdi Ara

Arkadaslar YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Little Wings questini ilk defa yaptım ve bitirdim.

Şuan pet lar hakkında fazla bişi bilmiyorum.

Bildiklerim.

Yemek yemesi gerek ölünce res etmen gerek.

PEki ben buna nasil zirh almaliyim silah nasil almaliyim ve herşeyden onemlisi ben bunu tekrar
    kucultebiliyormuyum yoksa flüt halini bozduktan sonra siyam ikizi gibimi dolaşmalıyım.

Bu konuda tecrübe edinmiş arkadaşlardan bunu paylaşmalarını rica ediyorum ona gore canlandırma
    zamanını sececegim giymeyecegim giydirecegim :)

Son olarak bu LvL 35 dogacak peki kacta ben buna binebileceğim.

Herşey için şimdiden teşekkür ederim....

• Kardeşim,

Bazı serverlarda dediğin gibi belli bir lvl den sonra o yaratık büyüyor ve binilebilecek hale geliyor. Fakat oynadığım L2X gibi serverlarda lvl atlattırmana gerek yok. Ufaak bir işlemle büyütülebiliyor. Eğer L2X te oynuyorsan ve Kastien Server'ındaysan beni buluver 10 dk da hallederiz İnşallah...
  • Abi BNB de oynuyorum. Buradaki durumu bilemiyorum açıkcasi ama ufak hali ile monster kesmeye calışanlar var bu küçük hali için epey yüklü paralara armor ve silah ta satılıyor yani sanirim büyütmem gerekeçek.

beni endişelendiren kısmı ben bu ufaklığı fülüt ten çıkarınca pazara oturma vb işlerde onu nasıl tekrar fülüt haline sokacam. Neler almaya değer çünkü 300k dan 2m' a kadar bir fiyat aralığı mevcut. ALdığım zırh yada silah elimde kalmasın istiyorum çünkü şu aşamada harcamaya dikkat etmez isem biraz dra girerim gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denden76 -- 9 Aralık 2005, 9:39:39 >
  • l2x te oynuyorum ama KASTIEN de degil TEMPEST serverda oynuyorum. bu konuyu detayli anlatabilirmisin GANSH ? yurumekten bıktım artık. kastien deki gibi heryere ışınlada gidilmiyor mecbur bakacaz bu hayvanlardan birtane. bilgisi olan varsa bir anlatsa cook hayır duası alır
  • evet ya özellikle nereden alırız. ya da görevle mi alıyoruz. eğer görevle alınıyorsa hangi npc? kurtla idare ediyorum ama pek bi işe yaramıyo. şu üstüne binilecek ufak ejderhalardan olsa fena olmaz.
  • arkdaslar """L2EXte""" giran pet managerden questi alip hunter villageye gidiosun ordan (ismini hatirlamiyorum ama gatekeaperin hemen sagindaki bi adam war)onunla konusup delux olmayani aliosun ordan diona gidip toard lord kesiosun we toar lord black skin topluosun 10 tane sonra 10 coal 10 charcoal 3 silver nugget 1 genstone d alip dion magic shopun isinde hemen sag kosedeki kadinla konusuosun.
    ordan the enchanted valleye gidip myumyla(pixy benzeri bi yaratikla) konusuosun o seni bi ejderhaya gonderio o da orende en ust yoldan cikinca tam dier yolla birlesilen yerin karsisinda tepenin ustunde bi whyrm war onla konusup dead passa gidiosun orda road scawenger kesiosun we ondan 20 tane yumurta topluosun sonra yine orendeki whyrma gidip konusuosun ordan yine myumya gidip minyatur dinoyu aliosun eger 20 milyonun wasa onun 2. sikkini secip dinozorunu strider (ustunebinilicek olan dinozor) haline getiriosun

kolay gelsin ve hayirli olsun ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandsomeGay -- 9 Aralık 2005, 16:01:35 >

• bu arada o pet armorlari pet menegerlerde satilio ama bnbde nasildir bileme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR ACİLL YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YA BEN TEKRAR L2 EX. DE BASLAMAK İSTİYORUM SIKTI BU 5000X LER Bİ HALT ANLAMIYORUM TURK SAYISIDA AZ YADA VARLAR AMA BENDEN SAKLANIYORLAR :D İKİ TANE LİNEAGE VAR BİLGİSAYARIMDA AMA İKİSİDE SU ANDA C4 BUNU TEKRAR NASIL C3 E ALIRIM ? GANSH ABİ YARDIMINI BEKLİYORUM
  • hirsiz ellerine saglik guzel anlatmissin. biraz zor olacak anlasilan. helede 20m adena kismi tempest ta 20m adena kolay bir olay degil. helede lvl 24 icin imkansiz :) neyse lvl i tabanvayla kasmaya dvm edicez bir sure daha :)
  • bu arada soylemeyi untmusum gorewi almak icin 35 lvl ustu olmak gerekio
  • cakiroglu oyunu c3 yapmak istiosan indir packini update et olur senin hic ugrasmana gerek yok
  • Little Wings'in Çok detaylı açıklaması resimli
    http://www.lineageii.com/forum/showthread.php?t=295

Armor ve silah pet manager da satılıyor evet ama N tane çeşit var birde silah için one hand yaziyor
    tüm bu sorulara peti ortaya çıkarsam çözecem ama bu peti sonra nasıl geri alacam yani cantama
    atacam onu bilmiyorum okadar zaman harcadim hata yapıp taaa baştan baştan başlamayım diyorum.
  • dinoyu cantaya almak için dinoya cift tikla cikan akranda return beg (cantaya alma )butonu war ona tikla oldu bitti
    bi dinoya armorlari takmak icin once dinonun inwentorysine silahlari koy cift tikla o bidaha otomatik kullanio zaten ama diozor olunce dusuolar haberin olsun
    bide ustune binip inersen cantaya giro
  • :) ehu

Teşekkürler bi arkadaş wolf alip atamayınca tırsmıstım :)

söylediklerini unutmayacağim. Son bir soru daha lvl 35 gelen bu yavru
    lvl kacta büyümüş olacak :)
  • abi denedim ole yazılar mazılar yavan oldu bende mecuren silip tekrar yukledim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.