Bildirim
Arkadaşlar YARDIM!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HANGİ SERVER ????? -
banada mu dreamda aynısı oluyodu tam oyuna girdi takk!dc -
bende pc ye format attım 10 defa takrar yükledim açılmıyor banada yardım -
1. Yaw ben kısaca anlatiim
Gereken dosyalar
1-Muserver(istege baglı)
2.sql server(2000 veya 2005 olabilir)
Şimdi muserver dosyalarını d hard diskine atıyorsun sonra sql serveri kuruyorsun.Başlattan programlar microsoft sql serverden ilk once service manageri calıstırıyorsun sonra enterprise manageri acıyorsun ondan sonra sql server group a tıklıyorsn local(windows nt) ye tıklıyorsun karşına datalar cıkıyor database,data transformation services falan.
Databases'in üstünde sag tuş tıklıyorsun new database diyorsun muonline yazıp tamama basıyorsun aynı sekilde ranking diye bir database daha olusturuyorsun.
Sonra muonlinenin üstüne tıklayarak tüm görevler>restore database basıyorsun from deviceye basıyorsun select services add ye basıyorsun ordan muserverin içinde olan dbbaks(deişebilir db,restore)bunun içindende muonline olanı secip ok tamam tamam diyorsun(ana pencereyi kapama)options a geliyorsun.Force restore over existing databaseye basıp tamam diyorsun ve birşey doluyor ardından successfuly die yazı cıkıyor yani oldu
ranking databasesinin üstüne tıklayaraktüm görevler>restore database basıyorsun from deviceye basıyorsun select services add ye basıyorsun ordan muserverin içinde olan dbbaks(deişebilir db,restore)bunun içindende busefer ranking olanı secip ok tamam tamam diyorsun(ana pencereyi kapama)options a geliyorsun.Force restore over existing databaseye basıp tamam diyorsun ve birşey doluyor ardından successfuly die yazı cıkıyor muonlinedeki gibi.
db leri restoreledik.şimdi login i ayarlayacaz.
sql den aynı şekilde security logins sag tuş>new login ordan name yi senin pc nin ismini yapıyorsun database olarak muonlineyi seciyorsun language yi english yap sonra 2. basamakta server roles ten system administrator e basıyorsun odan database olarak muonlineyi seciyorsun permit in database role olarak public kalıyor ve tamam a basıyorsun sql de olan işimiz bitti
Şimdi muserver klasörümüzün içine gidiyoruz (d harddiskindeki) ardından
data>iplist
data>lang>chs>commonloc
data>commonserver
cs>connectserver list
cs>data>connectserver list
cs>serverlist
bu dosyaların içindeki ipleri kendi makinanın ip si yapıyorsun makinanın ip si 10.0.x.x
ardından muserver klasörünün içindeki odbc.reg diye bir dosya olacak ona ikikez tıklayp tamam a basıyoruz
sonra denetim masası>yönetimsel araçlar>veri kaynakları(odbc) tıklıyorsun sona kendine pc ne uygun odbc
kullanıcısı ekliyorsun
sonra ikinci basamakta(sistem dsn) de account,accountdb_info_start gibi secenekler olacak
ilk once accounta basarak(odbcler farklı olabilir ilk satırda ne war ise)yapılandır a basıyoruz
adını deiştirmiyoruz sunucuyu kendi sql server ismimizi seciyoruz ileri diyoruz sql server oturum kimligi nasıl dogrulansın? a ag oturum kimligi kullanan... onu seciyoruz ileri diyoruz db olarak muonlineyi secioruz(devil square ranking de db yi ranking sec) ileri diyoruz ve son a basıp veri kaynaklarını sına deyip tamam a basıyoruz.bütün odbc kaynaklarını boyle yapacaksın.
Ardından muserver klasörünün icindeki links klasörünün 4. ve 8. kısayollarının icindeki ipleri kendi ip yapıyorsun yani sagtus>özellikler ip ler yazıyor kendi makinanın iplerini yapacaksın son olarak links teki tüm kısayolları acıp muserverini acacaksın bukadar
Belki ilk 5-10 okuyuşta yapamazsın ama bunun üstünde durursan illa yapacaksın
ARKADAŞLAR ALINTI DEİLDİR KENDİ BİLDİKLERİMİ ÜŞENMEDEN YAZDIM VALLA
ALINTI YAPACAK ARKADASLAR LÜTFEN ALTINA TREX E AİTTİR DİYE YAZSIN EMEGE SAYGI
BURAYA DİKATTTTTTTTT!!!!!!!!!!
BEN BUNU COK DEGERLİ BURDA YAZDIGINI GÖRMÜŞTÜM ONUN YAZISINI SANA VERİYORUM BEN O ARKAŞIMIZIN İSMİNİ HATIRLAYAMIYORUM ONDAN COK ÖZÜR DİLİYORUM
-
P -
HERKEZDEN ÖZÜR DİLİYORUM BURDA YENİYİM YANLIŞ YERE YAZDIM MESAJI COK PARDON.
-
bos topic -
quote:
Orjinalden alıntı: baran45
ARKADAŞLAR ALINTI DEİLDİR KENDİ BİLDİKLERİMİ ÜŞENMEDEN YAZDIM VALLA
ALINTI YAPACAK ARKADASLAR LÜTFEN ALTINA TREX E AİTTİR DİYE YAZSIN EMEGE SAYGI
BURAYA DİKATTTTTTTTT!!!!!!!!!!
BEN BUNU COK DEGERLİ BURDA YAZDIGINI GÖRMÜŞTÜM ONUN YAZISINI SANA VERİYORUM BEN O ARKAŞIMIZIN İSMİNİ HATIRLAYAMIYORUM ONDAN COK ÖZÜR DİLİYORUM
mesajını düzeltip alıntıdır yazarsan sevinirim. bu trex'e ait değil başka bir forumun kullanıcısına ait lütfen değiştir emeğe saygı lütfen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X