Şimdi Ara

arkadaşlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim puanım 447 yakınımdaki okula seçildim 432 okulun puanı ben nakil aldırmak istiyorum fakat puanımın üstündeki okulların hepsi evimin uzağında 1 otobüsle gidip 5,10 dk yürümem lazım yürümek mesele değil fakat 4 yıl boyunca zor olur servis varsa da servisle giderim fakat hemen hemen 1 saat kaybedicem servisle

bu durumda 432lik okulda mı kalmalıyım yoksa diğer okullara nakilde bulunayım mı?

• Dostum ben 1 saat gifis 1 saat gelis umraniyeden kadikoy anadoluya gitcem yol sorun degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dendoniz

Dostum ben 1 saat gifis 1 saat gelis umraniyeden kadikoy anadoluya gitcem yol sorun degil

benim içinde yol sorun değil fakat 4 sene neredeyse bunun kışı olacak trafiğe takılacaksın vs gibi şartlar gelnice vazgeçiyorum
  • Ben ya Kadıköy e ya Kabataş a gideceğim. İkisi de aynı mesafe. En yakın Atatürk Fen ama eşit ağırlıkçıyım. Nakilde Kabataş olmazsa K.A.L. yolları gözüküyor. Ne yani yalnızca yol için Ümraniye Anadolu ya mı gideyim. Millet o liselere girmek için ne taklalar atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dendoniz

Ben ya Kadıköy e ya Kabataş a gideceğim. İkisi de aynı mesafe. En yakın Atatürk Fen ama eşit ağırlıkçıyım. Nakilde Kabataş olmazsa K.A.L. yolları gözüküyor. Ne yani yalnızca yol için Ümraniye Anadolu ya mı gideyim. Millet o liselere girmek için ne taklalar atıyor.

ya yinede 4,5 sene o yolu çekmek var ama düşünüyorum şansımı deniyeceğim yinede
  • İyi bir liseye kaydını yaptırdıktan sonra mesafelerin önemi kalmaz. Ha eğer yol ders çalışmama engel olur diyorsan yolda ders çalışabilirsin.
  • Okul bağcılardaydı senin galiba orada 1 hafta kaldım apaçi serseri dolu. Bir sürü bonzai içip banklarda bayılmış adamlar vardı. Bence aldır nakil. Bende 30 dk mesafedeki okula gidiyorum serviste. Ama servisle o yol 1.5 saat olur sonuçta öğrenci bırakması,beklemesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

İyi bir liseye kaydını yaptırdıktan sonra mesafelerin önemi kalmaz. Ha eğer yol ders çalışmama engel olur diyorsan yolda ders çalışabilirsin.

yol sıkıntım olmaz çekerim yolu fakat yorulursam derse odaklanamam

@Kara_Kartal1903 okulun olduğu çevre sakin yani o serserilerden biraz uzakta kalıyor servisle gitmeyi düşünüyoruum bende fakat 30 dklık yolu dediğin gibi 1.30 saatte götürüyor büyük ihtimal otobüslerle gider gelirim yada metro
  • dendoniz D kullanıcısına yanıt
    Umraniyeden kal o kadar uzak değil yalniz

Dert etme ben de atasehirden Beşiktaş gidicem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum şuan sim kartım kapalı ama okullar açılınca açtırıcam kur bence bende gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meksika karteli

Umraniyeden kal o kadar uzak değil yalniz

Dert etme ben de atasehirden Beşiktaş gidicem

Dostum. Ben Kabataş ı tutturursam her gün Ümraniye den Beşiktaş a gidicem. Ne yani sırf yol yüzünden Ümr. Anadolu ya mı gideyim. Ayrıca K.A.L. için otobüs bekleme süreleri filan da dahil
  • dendoniz D kullanıcısına yanıt
    Hayır da yollar engel olmamalı ben de 2 senedir ata şehirden kosuyoluna gidip geliyorum sabahın 6sinda gerekirse besiktasada giderim

Yol sorun olmamalı hem en kotu servis kullanirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.