arkadaylar bir ara elindeki resmin başka hangi setilere kayıtlı olup olmadığı hakkında bilgi veren bir site yada program gibi biseyin olduğunu duymustum acaba bu mümkünmü elimdeki resimle acaba baska sitelerede kayıt yaptırmıs olablırmı acaba bunu ben bu yöntemle bulabılırmıyım lütfen yardım edin.....
Çok zor hatta imkansız diyebilirim...
belki şöyle bir ihtimal olabilir. googledan resim boyutlarını girip (tabi adını da biliyosan daha iyi olur) aratabilirsin. bulma ihtimalin war ama bulursan bayaa bi şans olur
resim boyutları bazen sabitlenebiliyor mesela burdaki gibi o ölçülerde başla aratmaya daha sonra imageshack gibi sitelerden boyutlandırıp gitmiş olabilir..
şimdiden kolay gelsin..
Tamamen şans eseri bulabilirsin bir iki taktikle -ki zaten üstte arkadaşlar onlardan biraz bahsetmiş-. Herhangi bir program yok bununla ilgili zaten!
resim elimde buyutu biliorum fakat googleden nasıl yapcam onu anlamadımm doğrusu
google açtıktan sonra grafikler sekmesine gel. hemen sağ taraftan gelişmiş resim aramaya tıkla. oraya doldurabileceğin tüm bilgileri gir ve arama yap...
google açtıktan sonra grafikler sekmesine gel. hemen sağ taraftan gelişmiş resim aramaya tıkla. oraya doldurabileceğin tüm bilgileri gir ve arama yap...
evet resim eyer digital kamerayla çekilmişse isim yerine bi numarası olması gerekli onu girersen bulma ihtimalin daha da artar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme