Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım :( [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPad mini cihazımı geçenlerde iOS 8.4.1 e güncellemiştim. Kasmalar ve şarj süresinin azalmasından dolayı iOS 7 ye dönmek istedim firmware dosyalarını falan yapdım ancak yapılışta hata verdi ve Recovery Mod'a girdi ve iTunes ile cihaza erişemiyorum. Güncelle ve Geri Yükle seçenekleri var ikisine de tıkladım ve bana "Bilinmeyen hata kodu. [1671]" bildirimi geldi kalp krizi geçirmek üzereyim yardım edin . Recovery Mod'dan çıkarken Apple logosu geliyor ve yine Recovery Mod'a giriyor :( . Program falan önerecekseniz linkle yardım edin n'olur arkadaşlar şuan ağladı ağlayacak durumdayım lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denyzbodur -- 31 Ekim 2015; 11:45:25 >

• UP
  • UP
  • UP
  • Arkadaşlar lütfen bir cevap yazın çıldırmak üzereyim lütfen
  • 7 ye donemeZsin. Cihaz pc ye bagli iken power + home dugmesine 5 saniye kadar basili tut ve sonra power tusundan elini cek home button a basili tutmaya devam et hic elini kaldirmadan.10 saniye sonra itunes dan cihazi guncelle de. Ios 9.1 ile kullanmaya devam cihazi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben konuyu yabancı bir sitenin sayfasından çözdüm. İsmi "Dr.Fone" adlı bir uygulama restore moddan çıkardı. iOS 8 ile devam ediyorum yoluma. İnşallah jailbreak çıkar desteği varmış otomatik yüklüyomuş jailbreği. . Konu kilitlenebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.