Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIM EDER MİSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz meraklıyım açıkçası bu işe ailemdende yapanlar olduğu için biraz aşinayımda. Bu arada öğrenciyim sadece şu araç dikkatimi çekti biraz birikmişinde var. Bu aracı alıp yaptırsam bir süre binip sonra zarar etmeden satabilir miyim diye düşünüyorum. Sizce bu aracın görünen kaporta masrafı yaklaşık ne kadardır ?
     ARKADAŞLAR YARDIM EDER MİSİNİZ ? ARKADAŞLAR YARDIM EDER MİSİNİZ ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kar bile edersin. Ciziklerden ya da keyfe keder boyali dersin, boya takintisi olan aramasin bozarim diyede not dusersin, surersin piyasaya ...

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kaporta masrafı vardır bu aracın sizce ? Kararsızım açıkçası ilk defa kendi başıma bu işe kalkışacam. Ayrıca neyse o anlatırım nasıl olduğunu piyasanın altına satarım binecek olan zaten ucuz diye alır. Tek sıkıntım kaportaya gidecek masrafı düşündüğüm sınırı geçmeyecek olmalı

• Güncel

• Öğrencisin ve macera arıyorsun anlaşılan. Bence macera için farklı bir konu seç.

• zarar edersin bence
  • Arkadaş arabayı kaça alcağımı sölemedim etmedim bu kadar da hemen kestirip atmayın.
    Sadece istediğim fikri olan büyüklerimin bana yol yordam ve şu hasar için tahmini tamir ücreti konusunda yardım etmesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tunc52 kullanıcısına yanıt
    Aslında biraz öyle ama hem boşlukta hissediyorum boş kalınca hem kendime uğraş yapayım hem birazda olsa cebime para girsin isteği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuvad

Aslında biraz öyle ama hem boşlukta hissediyorum boş kalınca hem kendime uğraş yapayım hem birazda olsa cebime para girsin isteği var.

Dikkat et kar edeyim derken zarar etme.

Memlekette tavanı boyanmış arabaya pek hoş bakmazlar. Sizin alacağınız aracın tavanına boya dışında güzel işçilik gerektiren işlem gerekiyor. Fiyatı uygun olsun diye kasap bir ustaya denk gelirsin araba damgalı eşek gibi olup çıkar.
    Aracına bakmaya gelenler ya pert fiyatı biçer yada midesi bulanıp basıp gider, verdiğin paralayamı yanarsın ettiğin masrafa yanarsın.

Gerçi aracı kaça alacağın çok önemli.

• tunc52 kullanıcısına yanıt
    Orasının farkındayım zaten piyasa fiyatının altına satıcam satarken illaki.. Sizce kaporta masrafı bana kaça patlar birde tabi ön cam değişçek

• Tuvad T kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusunda hiçbir fikrim yok, ne desem boş.

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.