merhabalar...ben kendime bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum ama dizüstü bilgisayarlardan hiç anlamıyorum..hp çok iyi dediler..ben de anlayan arkadaşlara danışmak istiyorum..
1000-1500ytl aralığında ayırdığım bir bütcem var.duruma göre çok az daha artırabilirim..sesinin güzel çıkmasını istiyorum..yani ses için üretilen özel dizüstü serilerindeki gibi...ayrıca oyun da oynamak istesem tatmin edici olmalı...film ve müzik dinlerken sorun olmamalı.çok kasmamalı yani..ben de laptoplardan anlamadığım için bana yardım eder misiniz?hangi özellikteki bilgisayarı nereden almalıyım?nedenleriyle yazarsanız çok sevinirim..şimdiden çok teşekkür ederim..iyi günler...
verdiğiniz linke daha önceden göz attım ama ekran kartıyla ilgili özellikler olsun diğer bir kaç husus hakkındaki özellikler olsun bir şey anlayamadım...yardım derken kastım da oydu zaten..kusura bakmayın biraz üstünkörü anlatmışım...
hayallerinizi yıkmak istemem, hele sizi kırmak da istemem ama dediğiniz bütçe ile dediklerinizi-beklentilerinizi gerçekleştiremezsiniz iyi ses-iyi ekran kartı(oyunlar için) dediğiniz anda yüksek ram-yeni nesil işlemci-yüksek çözünürlükteki ekran da demek bu da en az 2.000 $ bütçe demek
saygılarımla,
Sesi fena değil oyunlardaki performansıda tatmin edici bir seviyede olan casper montivera p7350 serisi notebooklara bakabilirsin.Konu başlığımız var ben daha almadım fakat diğer alan arkadaşlar yardım edeceklerdir