Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım Edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA arkadaslar.Öncelıkle bayramınızı kutlarım.Benim sorunum arada bazen aracımın altına baktıgımda asfalt ıslak oluyor.Muhtemelen yag akıyor.ben bır kac gun akabınde kontrol ediyorum aracımı tekrar yağ akıtacakmı diye lakin bırsey olmuyor.10 gun yada arada bır aracın altına cok az da olsa yağ akıyor.Acaba neden olabılır.Yağımı kontrol edıyorum fakat eksılme falan yok.Yardımlarınızı Bekliyorum.

• alta sizan maddesin yag olduguna eminmisiniz
    yag da eksilme yoksa akan sivi su olabilir veya arac diesel ise mazot olabilir mazot pompasindan kaynaklanabilir
  • belki karterden hafiften yağ kaçırıyordur. o yüzden eksilme göremeyebilirsin. Fren hidroliği olabilir. direksiyon yağı olabilir. bence bunları da bir kontrol et fren hidroliği ihmale gelmez.
  • eğer kliman açık ise klimanın yoğunlaştırdığı su olabilir.eğer su ise bu normaldir.
  • Bir süre 94 model mazda 323 kullanmıştım. Araç arada sırada önden yağlı sulu sıvılar akıtıryordu. Ama 2 ay kadar sürekli gözlemledim hiç yağ eksiltmiyordu. Aracı kontrole götürdüğümüzde ustamız keçeler yırtılmış demişti. Keçe yırtılsa yağ neden eksilmez su nerden gelir gibi sorularla geri dönmüştük.
  • Konu başlığınız konunuzu anlatır olmalıdır.
  • kartelden olabılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Acil tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Arkadaşlar Kontrol Edermisiniz
    11 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yağına suyuna dikkat edersen yolda kalmazsın. olur bazen, küçük yağ kaçakları, motor sıkıştırmaya bağlı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.