Şimdi Ara

Arkadaslar Yardım Ederseniz Sevinirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni bir araç alacağım ama son 2 senedir 2007-2008 model Mitsubishi Lancer lara kafa takmıstım zaten bütcemde onun 2. el fiyatı kadar 16.000-20.000 TL Şimdi sizden bu araç hakkında hem yorum hemde gerek teknik gerek donanım gerek konfor vs gibi test ettiğinz bilgileri benımle paylasmanızı istirham edicem...Ve Baska araç önerede bilirsinz bu fiyat aralığında Birde sununla karsı karsıya geldim Lancer Comfort var birde Plus var aradaki farkı da söylerseniz çok memnun oluru şimdiden teşekkürler..:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: ergec

Arkadaslar yeni bir araç alacağım ama son 2 senedir 2007-2008 model Mitsubishi Lancer lara kafa takmıstım zaten bütcemde onun 2. el fiyatı kadar 16.000-20.000 TL Şimdi sizden bu araç hakkında hem yorum hemde gerek teknik gerek donanım gerek konfor vs gibi test ettiğinz bilgileri benımle paylasmanızı istirham edicem...Ve Baska araç önerede bilirsinz bu fiyat aralığında Birde sununla karsı karsıya geldim Lancer Comfort var birde Plus var aradaki farkı da söylerseniz çok memnun oluru şimdiden teşekkürler..:)))

Sen iki senedir ogrenemedin mi Plus ile comfort arasindaki farki ?
  • Dostum tabiki Plus daha iyi comfort tan fakat aralarındaki farkı merak edıyorum ve l soruma soruyla yanıt veriyosun bilmesem buraya sorarmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergec -- 2 Temmuz 2010; 3:14:40 >
  • merhaba sevgili dostum öncelikle forumumuza hoşgeldin,lancer plus ile comfort arasındaki farka gelince;sizin de bildiğiniz gibi plus daha üstündü donanım olarak plus ta ekstra olarak rüzgarlık,deri direksyon simiti,deri vites topuzu ve park sensörü vardı ,comfort ise düz idi,saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin yılmaz -- 2 Temmuz 2010; 9:01:13 >
  • çok teşekkür ederim saolun ...:)
  • selamlar. Öncelikle bende doğru araca bakıyorsun. Lancer oldukça sağlam ve problemi olmayan bir araç. İkinci eli hak ettiği yerde değil. ben 40.000 Kmde aldığım aracı 110.000'e kadar kullandım. araçtan bir tıkırtı geldi oda OGS tıkırtısı
    artıları
    1- alt yapısı sağlam. Çukurdan vsden etkilenmez.
    2- elektrik sisteminde en ufak sorun yaşamadım.
    3- koltukları oldukça rahat senı yormaz
    4- yol tutuşu çok iyi EBD ve yan doanaımlar olmadan bile vitrajlarda başarılı
    5- otomatik kliması var ve çok başarılı

eksisi
    1- tek sorunu fren diskini 30 TLye 30.000de bir taşlatman gerekiyor.
    2- otomatik az yakan bir araçtan %15 fazla yakıyor.

aldığın fiyat neyse aynısına satarsın. zarar etmezsin.
  • sakin kullanımda fabrika verilerini tutturmak çok kolay. ben kendi aracımda hep tutturdum. Ama sanırım özellikle düz vites sahibi arkadaşlar basmayı sevidiği için benden bile fazla yakıt tüketimi değerlerine sahip oluyorlardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.