182 cm BOYUNDA 81 kg yağ oranım %19 falan . 2 aydır body sporuyla uğraşıyorum . kollar göğüsler falan gözle görülür küçük değişmeler oldu .
Size sormak istediğim şey ise şu : ne yemek yiyeceğimi bilmiyorum . birileri protein ye karbonhidrat hiç yeme diyor , başka birisi karbonhidrat kas gelişimi için önemlidir diyor . Bilgisizim kusura bakmayın şu aşamada ne yiyebilirim .kahvaltıda şu , öğlen de şunu ye falan gibi yazılar beni bilgilendirir. en ufak bir kelime veya cümlecik bile tavsiyedir , lütfen yardım ediniz . dalga geçenler elbet olacaktır , onlar da geçsinler ne yapayım engelleyemem ki dalga geçmelerini .
Vücut geliştirme forumlarından birinin beslenme bölümüne girmen bu aradığın şeylere ulaşman için yeterli olur.
bulk(hacim) istiyosan tavsiye edilen vücut ağırlının 4 katı karbonhidrat 2 katı protein yok kardeş ben kas sertleştirmek istiyom hacim istemiyom dersen 2 katı protein 2 katı karbonhidrat ki 2. seçeneği yok say.1. seçeneği yap ilk kış boyunca,yaza girerken 2. seçeneği yaparsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme