Uzun zamandır 1.1.1 den 1.1.2 ye yükseltip kullandıgım cihazımı bugün 1.1.3 e jailbreak yaaprken sorun oldu....aşağıdaki sıralayamayla tekrar 1.1.2 ye yükselteyim dedim.
1.1.2 yi yüklüyorum ( shift restore ile) ardından 1.1.1 yüklüyorum yine shift + restore ile
jailbreak yapıyorum sırasıyla bsd subsytem open shh any sim oktorep 1.1.1 yüklüyorum
itunesten 1.1.2 yi yüklüyorum shift+restore ile sonra 1.1.2 jailbreak yapmak istiyorum ama This utility can only be used if you have already run OktoPrep before updating to 1.1.2 hatası geliyor.
orada tıkanıp kalıyorum ne yapmam gerekiyor?
1.1.3 çıkmadan önce en son 1.1.2 ye yükseltirken shift +restore değilde update yapıyoduk o sorun olabilirmi? installer güncellemesi ve installerde saba h yüklemeye calıstıgım 1.1.3 soft upgrade görünüyor...
quote:
Orjinalden alıntı: duro29
Uzun zamandır 1.1.1 den 1.1.2 ye yükseltip kullandıgım cihazımı bugün 1.1.3 e jailbreak yaaprken sorun oldu....aşağıdaki sıralayamayla tekrar 1.1.2 ye yükselteyim dedim.
1.1.2 yi yüklüyorum ( shift restore ile) ardından 1.1.1 yüklüyorum yine shift + restore ile
jailbreak yapıyorum sırasıyla bsd subsytem open shh any sim oktorep 1.1.1 yüklüyorum
itunesten 1.1.2 yi yüklüyorum shift+restore ile sonra 1.1.2 jailbreak yapmak istiyorum ama This utility can only be used if you have already run OktoPrep before updating to 1.1.2 hatası geliyor.
orada tıkanıp kalıyorum ne yapmam gerekiyor?
1.1.3 çıkmadan önce en son 1.1.2 ye yükseltirken shift +restore değilde update yapıyoduk o sorun olabilirmi? installer güncellemesi ve installerde saba h yüklemeye calıstıgım 1.1.3 soft upgrade görünüyor...
112 yi shift+update ile yükleyeceksin restore değil ayrıca 111 e restore dan sonra sadece oktoprepp yüklesen yeterli olur bsd yi 112 de yükleyeceksin
1.1.1 e restore yi shift restore ilemi yapacagız?? yoksa direkt restoremi?
shift+restore ile
anysim hatası veriyo şimdide anysim unlock edemedi diyo?? arkadaşlar yadrım edin lütfen 2 gün oldu halledemedim hala... tam sırasıyla tarif edebilirmi birisi??
Shift + update yapmanız gerekiyor 1.1.2 ye yukseltirken,bu yuzden sorun yasıyorsunuz.
jailbreak yapın any sim oktorep 1.1.1 yükleyin
itunesten 1.1.2 yi yükleyin shift+update ile sonra 1.1.2 jailbreak yapın
Daha sonra isterseniz eger bsb ve ssh programlarını yukleyebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme