Öncelikle başlığı buraya mı açmam gerektiğinden emin olamadım ama daha uygun bir yerde bulamadım,
Sorunum şu; bilgisayarım bir program aracılığı ile indirdiğim dosyaları siliyor, programın böyle bir özelliği yok, bundan dolayı antivirüs programımdan şüphelendim, onun da karantina listesinde silinen dosyalar görünmüyor ve ayrıca antivirüs programımı kapatıp tekrar aynı dosyayı indirdim, bilgisayarım dosyayı yine sildi, antivirüs programım ESET Smart Security bu arada, ve ayrıca indirdiğim tüm dosyaları silmiyor bazılarını siliyor, hiçbir şey anlamadım dolayısıyla, ne yapmam lazım, tücrübeli bir arkadaş yardım edebilir mi acaba?
İndirdiğin dosyanın adı ne? Tam uzantısı? Onu yaz, indirdiğin programın ismini vs. Bizde indirelim bakalım. Windows un kendi casus yazılımı filan da olabilir?
arkadaşım indirdiğim dosyanın uzantısı torrent, kullandığım program ise utorrent (2.2.1 Beta), dediğim gibi bu program aracılığı ile indirdiğim dosyaların hepsinin uzantısı aynı ama hepsini silmiyor bazılarını siliyor...