Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar köpeğim temari 2 gündür hic yemek yemiyor cıvık mıcıyor sürekli bir köşede uyuyor ve sürekli kusuyor birsey yemiyor icmiyor korkuyorum düz mama yemiyor sütte bi damla iciyor başka yok cidden korkuyorum neyi var sizce bi yardım edin lütfen. Birde ankarada ücretsiz veteriner bulabilirmiyim acil bi yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanlı ishal felan yoktur umarım veterinere götürmek şart
  • Ice Truck Killer kullanıcısına yanıt
    kanlı ishal yoktur umarım sadece kusma ve cıvık kaka yapıyor ise üşütmüş olailir yediğini midesinde hazmedememiş olabilir.
    dünden beri durumu daha iyidir inşallah veterinere mutlaka idin durumda düzelme yok ise :((
  • @-zed- @tarçın-gulten
    Yok hala bir düzelme yok ve bugün veteriinere gittim ölcek dediler belirtilerin hepside var dedi veteriner

ayyy çok üzücü ya neden böyle dedi gençlik felan mı acaba yada bi başka hastalık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarçın-gulten

ayyy çok üzücü ya neden böyle dedi gençlik felan mı acaba yada bi başka hastalık mı?

Kanlı ishal diye bi hastalık varmış ona yakalandı ve malesef bu sabah 08.07 de temariyi kaybettim cidden su an cok kötüyüm ne olursa olsun umudum vardı ama olmadı rip temari

çok çokk çokkk ama çokk üzüldüm bende umud etmiştim ona dua emiştim iyi olsun die:((
    üzüntünü paylaşıyorum inşallah onun yerini aratmayacak başka bi dost kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarçın-gulten

çok çokk çokkk ama çokk üzüldüm bende umud etmiştim ona dua emiştim iyi olsun die:((
    üzüntünü paylaşıyorum inşallah onun yerini aratmayacak başka bi dost kazanırsın

İnşallah kardesiim inşallah olur ama onun yerini tutamaz kesinlikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.