Şimdi Ara

Arkadaşlar YArdım Lütfen- 10 000 - 13 000 TL Arası Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ayagımı yerden kesecek 1 yıl kullanıp sonrasında satabılecegım 10 - 13 bın arası bır arac almak ıstıyorum. en yatkın accent geldı ozellıklerıde var hemde bu fıyata modellı aracları var. sızın tavsıyenız ne oluır. abs kılıma hıdrolık dıreksıyonu felan da var accentlerde.

Siz ne onerırsınız . corsa, megane 1, accent,corolla, symbol, nıssan almera, palio ...vs cok arastırdım ama benım parama gore en ıısı accet galıba sızce ?

İlk aracım olacak. Seneye butcem el verırse daha ıyısını alacam. Sımdı araca cok ıhtıyacım oldgu ıcın almak ıstıyorum, ama bılmedıgım den karar veremıyorum.

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM SIMDIDEN TESELKKUR EDERIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulak -- 25 Eylül 2011; 23:15:57 >

• palio,corsa,accent,clio olabilir. hepsinin piyasası sağlam. yalnız ilk araç olacakmış. yani sürmeyi pek bilmiyorsanız hb alın bence
  • Corsa diyeceğim fakat parçası pahalıdır ilk araç malüm vurulur kırılır dökülür.
    Palio diyorum rahat satılır parçası ucuzdur az yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

palio,accent,clio olabilir.

+1
  • opel corsa olabilir.clio almayında ne alırsanız alın ben mecburiyetten geçen bizim şirketin cliosunu sürdüm kendimi kefen giyip yola çıkmış gibi hissettim çünkü araçta ne abs var ne hava yastığı =)
  • Öncelıkle yorumlarınız ıcın co0k sagolun arkadaslar. clıo bende vazgectım. palıo cok yakıo dıe duydum. corsa parcaşarı pahalı corollada oyle sanırsam. en ııyı accent galıba parca ucuz sızın goruslerınıze gore pıyasası var. satabilirim yani.

Babamın arabasında soforlugum ıyıdır. O konuda sıkıntım yok.

Yıne buldugum zaman sızın goruslerınıze sunarım arabayı. sağoluın.

Accent diğerlerine gore o fıyata daha fazla ozellıgı var galıba (abs,Hava yastıgı,klıma,hıdrolık dıreksıyon gıbı) alsam satabılırmıyım acaba pıyasaları pek bılmıyorum.
  • bende o fiyatlarda bakıyorum accent le toyota arasında kararsızım herhangi birinin temizini bulursam almayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz de kuzenime ilk araba olarak Corsa almıştık ve şöförlüğü olmayan kuzenim, ilk arabası olarak aldığı Corsa'sını severek kullandı ve kullanmaya da devam ediyor. Ancak o da sizin gibi model yükseltmek istiyor.

Bir yerini kırıp dökmedi çok şükür
    Eğer düşünürseniz linki ekliyorum aşağıya.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2001-model-1-4-comfort-58415622/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutunch -- 26 Eylül 2011; 15:06:18 >

• symbol daha mantıklı yedek parçası ucuz 2. elı daha iyi .
  • arkadaslar cok kararsızım 3 kapı corsalarda buı fıyata. accent mı corsamı symbol mu. satıs zorlugu cekmek ıstemıyorum.
  • toyota corolla 1.6 motor olanlarını 10 sene sonra bile satabilirsin.
  • corollanın 1.6 olanlarının anca 93 94 model bulursun o yüzden corollayı eleyebiliriz.En iyi tercih 2000 üstü hyundai accent hem lpg uyumlu hemde 2.el de çok hızlı olması o fiyatlara milenyum 1.5gls veya admire 1.3 motorlar bakılabilir.Acemiliği atıp kolayca satılabilir.Benim tercihim accentten yana olurdu.
  • Şöforlugum ıyıdır. 1,5 gls mılenyum bakıcam . saolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.