Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFENN ÇILDIRACAM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle paylaşımlarınız için teşekkürler.3 hafta önce arabamı sattım ve uzun uğraşlardan sonra karar verdim. 2000-2004 arası civic almayı düşünüyorum.Ancak araştırdıkça kafam karışıyor.Aslında 2002 VTEC ES ler hoşuma gitti,( bütçeden dolayı aslında 2011 neden olmasın ama ahhhhh ah max 19500 tl bütçe ) ama fiyatları çok uçuk geldi bana.Bide 100-110 ve 120 beygir değişik motor seçenekleri var. Yada kullananlar tam bilmiyor. Her sorduğum farklı birşey söylüyor.2000 ile 2002 vtec lerin motorları arasında ne fark var.Yakıt tüketimleri farklı mı?Birde manuel vits tercihim.Bu araçların kronik bi sorunu var mı? Ve bakımlı bir aracın fiyat aralığı nedir? yardımcı olursanız sevinirim , yoksa balatayı sıyırmak üzereyim,Hepinize şimdiden teşekkürler

• Bildiğim kadarıyla 2000 model 1.6 lar 120 hp 2001-2006 arası ls,es farketmez tek motor var,oda 110 hp,civiclerin el ekonomik motoruda bu motor zaten,bende 2005 manuel var,şehiriçi 8.5 civarı yakıyorum,araç 15 aydır bende klasik bakım dışında hiç bir problem yaşamadım,tavsiye edermisin dersen,kesinlikle evet.
  • 1996-2001 6 nesil civicler 2000-2001 model olanları ies diye bilinir...1.6 120 hp güç üretir performans konusunda 5 vitesi yok diyebilirim...İlk 4 viteste performansı tatmin edicidir...2001 2003 arası kasalar makyajsız Vtec2(EP) diye bilinir...110 hp güç üretir...LS Baz donanım ES full donanım oluyor... Yakıt konusunda Vtec2 daha az yakar...Performans olarak ise 0 dan hızlanmalarda 4 vitesin sonuna kadar ies daha iyidir...100 hp olanlar 1.4 hb modeller...Kronik sorun olarak ies lerde yakıt şamandırası arıza yapar göstergeleri çabuk bozuluyor bunun dışında iki aracında kronik ve önemli bir sorunu yok...Honda'ya ait bazı yol sesi sert süspansiyon gibi ufak kusurları var test edip karar verin rahatsız etmezse fazla sorun yok...Burda önemli olan temiz bir araç bulabilmek ince eleyip sık dokuyun Hondalar motor şanzıman arızası çıkarmazlar kolay kolay ama diğer aksamları yürüyen malzeme durumu kaparto durumu kazası vs...
    Model olaraksa görünümünü sevmesemde makyajsız vtec 2 leri yüksek model ve daha donanımlı olması sebebiyle tavsiye ederim...
    Honda larda bu aralar gereksiz bir fiyat şişkinliği var...Örnek 96 vti 160 hp olanlar 25 lira isteyeni var makyajlı 2006 vtec 2 lere 30 hatta daha üüstü isteyen var yeni kasa nın boşu zaten 27-28 e gidiyor...Gerçek ederleri ies 15 civarı vtec2 18 civarı araştırırsanız belki bulabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: deli_poyraz

Bildiğim kadarıyla 2000 model 1.6 lar 120 hp 2001-2006 arası ls,es farketmez tek motor var,oda 110 hp,civiclerin el ekonomik motoruda bu motor zaten,bende 2005 manuel var,şehiriçi 8.5 civarı yakıyorum,araç 15 aydır bende klasik bakım dışında hiç bir problem yaşamadım,tavsiye edermisin dersen,kesinlikle evet.

bilgiler için çok teşekkür ederim poyraz usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: KZ23

1996-2001 6 nesil civicler 2000-2001 model olanları ies diye bilinir...1.6 120 hp güç üretir performans konusunda 5 vitesi yok diyebilirim...İlk 4 viteste performansı tatmin edicidir...2001 2003 arası kasalar makyajsız Vtec2(EP) diye bilinir...110 hp güç üretir...LS Baz donanım ES full donanım oluyor... Yakıt konusunda Vtec2 daha az yakar...Performans olarak ise 0 dan hızlanmalarda 4 vitesin sonuna kadar ies daha iyidir...100 hp olanlar 1.4 hb modeller...Kronik sorun olarak ies lerde yakıt şamandırası arıza yapar göstergeleri çabuk bozuluyor bunun dışında iki aracında kronik ve önemli bir sorunu yok...Honda'ya ait bazı yol sesi sert süspansiyon gibi ufak kusurları var test edip karar verin rahatsız etmezse fazla sorun yok...Burda önemli olan temiz bir araç bulabilmek ince eleyip sık dokuyun Hondalar motor şanzıman arızası çıkarmazlar kolay kolay ama diğer aksamları yürüyen malzeme durumu kaparto durumu kazası vs...
    Model olaraksa görünümünü sevmesemde makyajsız vtec 2 leri yüksek model ve daha donanımlı olması sebebiyle tavsiye ederim...
    Honda larda bu aralar gereksiz bir fiyat şişkinliği var...Örnek 96 vti 160 hp olanlar 25 lira isteyeni var makyajlı 2006 vtec 2 lere 30 hatta daha üüstü isteyen var yeni kasa nın boşu zaten 27-28 e gidiyor...Gerçek ederleri ies 15 civarı vtec2 18 civarı araştırırsanız belki bulabilirsiniz...

Öncelikle açıklayıcı bilgilerinizden dolayı teşekkürler.Benim tercihimde 2002-2003 vtec es . Yalnız bunların uygun fiyatlısını bulmak sanırım çok zor. 22-23 bin fiyat isteniyor. 2000 ies ler ise 18-19 bin civarı . Hem temiz hemde gerçek değerinde bir araba bulmak sanırım çok zor olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: tutuklu_

quote:

Orijinalden alıntı: KZ23

1996-2001 6 nesil civicler 2000-2001 model olanları ies diye bilinir...1.6 120 hp güç üretir performans konusunda 5 vitesi yok diyebilirim...İlk 4 viteste performansı tatmin edicidir...2001 2003 arası kasalar makyajsız Vtec2(EP) diye bilinir...110 hp güç üretir...LS Baz donanım ES full donanım oluyor... Yakıt konusunda Vtec2 daha az yakar...Performans olarak ise 0 dan hızlanmalarda 4 vitesin sonuna kadar ies daha iyidir...100 hp olanlar 1.4 hb modeller...Kronik sorun olarak ies lerde yakıt şamandırası arıza yapar göstergeleri çabuk bozuluyor bunun dışında iki aracında kronik ve önemli bir sorunu yok...Honda'ya ait bazı yol sesi sert süspansiyon gibi ufak kusurları var test edip karar verin rahatsız etmezse fazla sorun yok...Burda önemli olan temiz bir araç bulabilmek ince eleyip sık dokuyun Hondalar motor şanzıman arızası çıkarmazlar kolay kolay ama diğer aksamları yürüyen malzeme durumu kaparto durumu kazası vs...

Öncelikle açıklayıcı bilgilerinizden dolayı teşekkürler.Benim tercihimde 2002-2003 vtec es . Yalnız bunların uygun fiyatlısını bulmak sanırım çok zor. 22-23 bin fiyat isteniyor. 2000 ies ler ise 18-19 bin civarı . Hem temiz hemde gerçek değerinde bir araba bulmak sanırım çok zor olacak

Rica ederim...Evet 0 araçların fiyatları arttı 2.el e de yansıdı...Fırsatçılarda oluyor yüksek fiyattan satıldığını görünce arabayı herkes arttırıyor...İyi bir araştırma yapmanız lazım acil ihtiyaçtan satan biri bulursanız ya da küçük şehirlerde kasabalarda daha uygun oluyor fiyatlar genelde eşe dosta da haber salın...Ederleri değil ama piyasa az çok o fiyatlarda 1-2 altına bulup kabul etmeniz ya da bütçeyi biraz yukarıya çekmeniz lazım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.