Şimdi Ara

[b]Arkadaşlar yardım pavilion dv5 1040et[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp pavilion dv5 1040et modeli canavar laptop pc var çok harika bir cihaz 6 aydır kullanıyorum
    2 haftadır sorunlar başladı anlam veremiyorum ve çözemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

İlk defender güncellemeleri denetleyemiyor hatası aldım sorun çözümlemesi işe yaramadı halledemedim.
    İlerleyen günlerde windows update çalışmadığını farkettim güncelleme yapmıyor.
    Sonra d diski olan recovary bölümü kayboldu boş ham birim oldu biçimlendirin diyor.
    Şimdide fan çalışmıyor, çalışıyor ama hep sabit boşta olduğu gibi sistem yük altına girince
    fanın hızlanması lazım ama olmuyor buda aşırı ısıya yol açıyor.

virüs taraması yaptırdım nod32 çalışmadı oda bozulmuş güvenli kipte açtım öle tarattım 7 tane virüs buldu.
    Bulunan virüslerin listesi aşşağıda.

hp teknik servis ile irtibata geçtim bana dedilerki getirmene gerek yok recovary diski talebinde bul kendin
    hallet daha hızlı sonuç alırsın dediler nasıl talep edicem dedim bana faks numarası verdi bu no ya kişisel
    bilgilerini adresini ve cihazın serial ile product nosunu yaz yolla dediler bende yazdım yolladım
    bugün aradılar talep için 50 $ para istediler şaşırdım

bu para yeni vista lisansı içinmiş dedim benim zaten var oem lisansım ama o cd olmadığı için geçersizdir dediler.
    ben 50 dolar para vermek istemiyorum.

bu recovary olayı nasıl bişeydır vindowsu silmeden onarmakmı yoksa herşeyi yeniden yükleyip driverlara
    varana kadar sistemi otomatik kurmakmı?

şu an ne yapcağımı bilemiyorum lütfen bana yardımcı olun...

[b]Arkadaşlar yardım pavilion dv5 1040et[/b]

• Arkadaşım kekliyorlar seni haberin olsun.

Sakın verme o parayı.

Sen dediklerini dinleme, Recovery DVD lerin varsa kendin Recovery yap. Yoksa da korsan Vista ile kurulum yap, sürücülerini Hp sitesinden indir, kur. Son olarak da Microsoft u telefon ile arayıp bilgisayarının altındaki key i etkinleştir.

Çakal HP servisi, kendilerini akıllı sanıyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Arkadaşım kekliyorlar seni haberin olsun.

Sakın verme o parayı.

Sen dediklerini dinleme, Recovery DVD lerin varsa kendin Recovery yap. Yoksa da korsan Vista ile kurulum yap, sürücülerini Hp sitesinden indir, kur. Son olarak da Microsoft u telefon ile arayıp bilgisayarının altındaki key i etkinleştir.

korsan vista ile nasıl yapcamki korsanlar hep ultimate benimki home premium

bide her driver yok galiba sitede?

• quote:

Orjinalden alıntı: reis.ertugrul

quote:

Arkadaşım kekliyorlar seni haberin olsun.

Sakın verme o parayı.

korsan vista ile nasıl yapcamki korsanlar hep ultimate benimki home premium

bide her driver yok galiba sitede?

VISTA CD si bir tanedir, hangi sürümün şifresini girersen işletim sistemin o olur. Yani Vista CD si sana başta soracak Vista Basic mi, Vista Premium mu, Ultimate mı, Business mi falan diye. Ve de kurulum yaparken şifre girmeyeceksin, deneme sürümü olarak kuracaksın sonra da Microsoftu arayayıp telefonla Vista şifreni aktifleştireceksin.

Driverlar sitede yoksa bilgisayarında C: altında SwSetup klasörünü bir yere kopyala, o klasörün içinde tüm Vista driverları mevcuttur.

• VISTA CD si bir tanedir, hangi sürümün şifresini girersen işletim sistemin o olur. Yani Vista CD si sana başta soracak Vista Basic mi, Vista Premium mu, Ultimate mı, Business mi falan diye. Ve de kurulum yaparken şifre girmeyeceksin, deneme sürümü olarak kuracaksın sonra da Microsoftu arayayıp telefonla Vista şifreni aktifleştireceksin.

Driverlar sitede yoksa bilgisayarında C: altında SwSetup klasörünü bir yere kopyala, o klasörün içinde tüm Vista driverları mevcuttur.

evet arkadaşım swsetup dosyasını buldum içinde driverlar var şimdi bi vista cdsi bulmak kaldı yada indirmek

bişey daha sorayım korsan vista nasıl xp ler gibimi yükledikten sonra aktifleştirme sormadanmı geçiyor yoksa deneme sürümü olarak yükleyip sonramı crackleniyor. ben cracklemeyip microsfttanmı aktif edicem?

• quote:

bişey daha sorayım korsan vista nasıl xp ler gibimi yükledikten sonra aktifleştirme sormadanmı geçiyor yoksa deneme sürümü olarak yükleyip sonramı crackleniyor. ben cracklemeyip microsfttanmı aktif edicem?

Kurulumda sana soruyor, şimdi gireceksin keyi yoksa sonra mı diye, eğer orijinal keyin varsa kullanılmamış, kurulumda giriyosun sorun olmuyor ama sen bilgisayarın altındaki keyi daha önce kullandığın için kurulumda kabul etmiyor ancak microsoftu arayıp etkinleştirebiliyorsun.

Normalde kurulumdan sonra crack ile korsan yapılıyor herhalde
  • quote:

quote:

Kurulumda sana soruyor, şimdi gireceksin keyi yoksa sonra mı diye, eğer orijinal keyin varsa kullanılmamış, kurulumda giriyosun sorun olmuyor ama sen bilgisayarın altındaki keyi daha önce kullandığın için kurulumda kabul etmiyor ancak microsoftu arayıp etkinleştirebiliyorsun.

Normalde kurulumdan sonra crack ile korsan yapılıyor herhalde

şimdi bi tane cd bulmam lazım arkadaşlara bakınmak lazım

ah bide xp diriverları olsada xp kurabilsem en iyisi xp

• quote:

ah bide xp diriverları olsada xp kurabilsem en iyisi xp

O iş biraz zor, yabancı forumları flan da ara belki bulursun ama çok uğraştırır
  • Dostum sakın para falan verme sakın verme hemde. Öncelikle recovery cdsi yaptınmı? Yaptıysan işin kolay. Şayet eğerki yapmadıysan ozaman değişik yollardan vistayı tekrar kurarsın . Sitede aratırsan bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan_34

Dostum sakın para falan verme sakın verme hemde. Öncelikle recovery cdsi yaptınmı? Yaptıysan işin kolay. Şayet eğerki yapmadıysan ozaman değişik yollardan vistayı tekrar kurarsın . Sitede aratırsan bulabilirsin.

boş dvd yok diye yapamamıştım normalde laptopu ortalıkta bırakmam ya yanımda olur şirkete götürürüm yada cantasına koyup kaldırırım ogün boş bulunmuşluğum işte ortada bırakmışım teyze çocuklarım gelmiş açmışlar ve sonuç virus

recovary bölümü iptal olmuş cd de yok

• aynı sorun benim de başıma gelmişti durduk yere recovery boş disk gibi görünüyordu sonra batarya problem cıkardı srvise yolladım bakalım ne olacak
  • Dostum f11 ile format at sonra driverları bulup yüklersin. Ben sana yardımcı olurum zor bişi değil. Bluetooth gibi ekstra donanımlar sorun çıkarıyor bitek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan_34

Dostum f11 ile format at sonra driverları bulup yüklersin. Ben sana yardımcı olurum zor bişi değil. Bluetooth gibi ekstra donanımlar sorun çıkarıyor bitek.

format atıcamda bitane vista cd si bulmam lazım driverları buldum hepsi mevcut c nin içinde SwSetup diye bi dosya oluyomuş hp lerde ordan aldım driverları baktım bütün hepsi var tek lazım olan vista dvd si
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.