Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım tavsiye Honda/Toyota/skoda/hyundai/Peugeot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ilanlar temsili olarak verilmiştir.Araba almayı düşünüyoruz.İlk arabamız olucak arabalar hakkında fazla bir bilgim yok okumalarım sonucu bir kaç arkadaşıma sormam sonucu bu modelleri belirledim ve sizinde fikirlerinizi almak istedim.
    Öncelik ekonomi ve konfor
    Bütçe 14-15 lira civar max.
    Arabayı ben ve kardeşim kullanacığız ikimizde öğrenciyiz ama ailemizle yaşadığımız için beraber arada sırada saga sola giderken 4-5 kişi rahtda binebilelim gösteriş vs merakamız yok ayağımızı yerden kessin masraf cıkarmadan rahat binebilelim yeter
    yazdan yaza uzun yolda kullanırız onun dışında şehir içi kullanıcaz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-idda-ediyorum-cok-temiz-bir-arac-lavoto-siralisistem-lpgli-56079305/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-memurdan-orjinal-peugeot-206-xt-56959692/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-acil-1-6-accent-brc-sirali-lpg-56091158/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-1-6-terra-clima-ve-lpg-li-sikintisizzz-arac-57029412/detay/#
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-bu-kadar-donanimlisi-yok-54707756/detay/

• ilanlardaki honda ve skoda temiz görünüyor ama pahalılar. toyota sorunsuzdur fakat burdaki pertten dönme bile olabilir. altı kaval üstü şişhane bir corolla yani o(11 yıldır corolla kullanıyorum 2001 sorularınızı cevaplayabilirim). hyundai ise ben taksi çıkmasına benzettm zaten km side yüksek.
    206 da bilemiyorum. dğerlern terch ederdm 206 yerine
  • skoda fabia al ama 2005-2006 model falan olsun
  • honda çok pahalı benden size tavsiye 1.6 dan aşağı araba almayın sıkıntısını çekersiniz.206 genel olarak güzel bir araç fakat temizini bulmakta çok zor çok iyi kontrol ettirmek lazım ayrıca 206 da 2005 plakalı aracın nereden geldiğini öğrenin.hyundai taksi çıkması gibi duruyor hiç bulaşmayın.toyota da büyük ihtimal perttir ve yanlış bilmiyorsam bu kasalarda yağ eksiltme sorunu var.fabia güzel ama çok pahalı ayrıca hala skoda deyince ön yargı devam ediyor hemen satmayı düşünüyorsanız skoda alırsanız zarar edebilirsiniz piyasası yavaş
  • Skoda en iyisi
  • Arabayı hemen satmayı düşünmüyoruz min 5 yıl diyorum allah kısmet ederse ilanları sadece hangi arabaları düşündügümü göstermek için verdim.Bayramdan sonra fiyatların biraz daha düşer dediler bayramdan sonrası bekliyorum
    skoda hiç aklımda yoktu ama iç döşemesi ve donanım ve tip olarak çok hoşuma gitti onuda aldım listeye bu yüzden....Genel olarak pek araba merakım olmadı ama peugeot lara her zaman bi ilgim olmustur:) honda ve toyota sorunsuz
    olmalarını çok okudum honda tip olarak tamam ama acıkca toyota bu modeller tip olarak çok tatmin etmiyor ama masraf yönnünden sorun çıkarmadıkları için(çok okudum bunu ordan biliyorum anladıgım için değil:) ilk tercihim olurlar ögrenmek istedigim bu seçtiğim araçların bir kronik sorunu olup olmadığı hangisini konfor olarak daha iyi oldugu düzenli bakımı haricinde masraf açmıcak olması vs.
    Yani demek istedigim bu araçlar arasında uygun fiyat ve temizini buldugum halde aldıktan sonra pişman olur muyum?

• yorum ve öneri bekleniyor güncel
  • ilandaki 5 araçtan 1 ine karar kılındıysa bencede arkadaşların dediği gibi fabia en ideali fakat honda yada toyota düşünüyorsan efsane_06 arkadaşın dediği gibi 1.6 sı olmalı. ayrıca corolla için 11 yıldır kullandığım imzamdaki corolla vvt-i yi öneririm 2001 modeli.11 yıldır herhangi bir sorun yaşamadım. yağ eksiltme hastalığı var fakat sorun olmuyor. 10 binde bir değilde 8bin kmde bir yağ ve yağ filtrelerini değiştiryorum okadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine

ilandaki 5 araçtan 1 ine karar kılındıysa bencede arkadaşların dediği gibi fabia en ideali fakat honda yada toyota düşünüyorsan efsane_06 arkadaşın dediği gibi 1.6 sı olmalı. ayrıca corolla için 11 yıldır kullandığım imzamdaki corolla vvt-i yi öneririm 2001 modeli.11 yıldır herhangi bir sorun yaşamadım. yağ eksiltme hastalığı var fakat sorun olmuyor. 10 binde bir değilde 8bin kmde bir yağ ve yağ filtrelerini değiştiryorum okadar.

arkadaşım peki corollo tercih edicek olursak hangi kasa model vs olmalı 1.6 tera var luna var vs
  • 99-2000 kasalardaki yuvarlak farlılarda luna olmalı kesinlikle. 2001 modelde yani vvt-i ise terra special veya gücünüz yetiyorsa sol special. lunada tamaman gövde rengi tamponlar vs 4 cam otomatiği çift airbag abs klima bunlar lunalarda standart. 2001 lerde de aynı şekil saydığım özellikler luna yerine sol ismini almış sadece. şimdi size 4 tene ilan göstereyim 1. ilan 99-2000 terra 2. luna olanı
    3. vvt-i terra 4. sü vvt- sol special sen 4 ünede bak hangsini en çok beğenirsen onun üzernden sana yardımcı olurum sorularını büyük bir zevkle cevaplarım. ;)
  • teşekkür ederim ilanları bekliyorum:) ve ayrıca diğer marka sahipleride yardımcı olmak isterse çok memnun olurum örnegin bir skoda fabia elegance kullancıısı varsa 2000 2001 model oda sorularımı cevaplamak isterse sevinirim
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: fvgumus

teşekkür ederim ilanları bekliyorum:) ve ayrıca diğer marka sahipleride yardımcı olmak isterse çok memnun olurum örnegin bir skoda fabia elegance kullancıısı varsa 2000 2001 model oda sorularımı cevaplamak isterse sevinirim
    saygılar

4 ilanida yerleştirdim
    en hoşuna gideni seç sen kaçıncı ilan olduğunu söylemen yeterli.
    not: ilanlarda araçların temizliği vs hiç dikkate alınmadı. sadece modeli en tanıtıcı arabayı tanıtma adına ilanları yazdım. yani ilanlardak sadece araçları tanıtmak içindi. yoksa ilandaki araca müşteri olun yidr anlamında ilanlar değildir. 4. ilanda hata varmı bilmiyorum bildirirsen dönerim tekrar.
  • 4. 2001 sol special. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-1-6-sol-2001-model-bu-fiyata-boylesi-yok-55924641/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendikendine -- 19 Ağustos 2011; 21:59:41 >
  • @kendikendine pm den cevapladım
    güncell
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.