|
Bildirim
|
2013 yılında şirket için;
1 adet C5 1.6 e-hdi mcp confort 1 adet c-elysse 1.6 hdi confort 1 adet berlingo 1.6 hdi multispace 1 adet c3 1.4 16v mcp 1 adet c2 1.4 16v lpg (2. el) Sonrasında; 1 adet c4 1.6 e-hdi mcp confort (2. el) 2 adet jumper 2.2hdi l4h2 aldık. Daha sonrasında; 2 adet Berlingo Van 1.6 hdi 1 adet jumper 2.2hdi l4h2 aldık. 1 adet c4 1.6 e-hdi mcp confort (2. el) (patron direkt kardeşine verdi aracı, çok düşük km'li temiz bir araçtı) Geçen yıl sonunda 2 jumper'ı takasa verip euro 6 motor 2 jumper aldık. Bu ayın başında da Yeni Berlingo Van 1.5 BlueHdi aldık. Başka bir şey söylememe gerek yok sanırım. Şirkette kullandığımız binek araçları satıp filo kiralamaya geçtik, şirketteki c4'ü ben satın aldım. Filo kiralamada bana da 1.4 d-4d m/m şanzımanlı touch donanım corolla düştü, hani o meşhur sorunsuz japonlardan... 2 yıl kadar kullandıktan sonra döviz krizi patladı, kiralama firmaları teklif veremedi vs. biz de ford focus 1.5 ydci pws trend-x aldık. Bu araç da 92.000 km oldu. C4 gerçekten çok keyifli bir araçtı. Toki'den aldığım evin borcunu erken kapatmada %22 indirim yaptıklarından aracı sattım, sonrasında ihtiyaç oldu 2006 model focus mk2 1.6 tdci cvt ghia aldım eşim için. Gelelim sorunlara; Berlingo'da garanti bitmeden turbo değişti. 120.000 km'de satıldı. c4'te hava debimetresi değişti 240tl 155.000 km'de satıldı c5'te kalorifer rezistansı değişti. 480tl 165.000 km'de satıldı berlingo van, 1 ay önce kapsamlı bir revizyondan geçti, 3000tl'ye radyatör vs değişti. araç 180.000 km'de. ford focus 1 aracın powershift şanzımanı değişti garantiden bu araçlara sorunlu vs. diyen arkadaşlar sayesinde segmentinin diğer araçlarına göre çok daha uygun fiyatlara alıyorduk, fiyatları acayip yükseldi. citroen'deki en büyük hanikap yan sanayi parça yok, orjinal parçaları da pahalı. bazı ara modellerde (ds serisi gibi) parça tedariğinde sıkıntı olabiliyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 27 Mayıs 2020; 14:30:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 27 Mayıs 2020; 10:56:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|