Şimdi Ara

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşıma clio 1 hb almayı dusunuyoruz ama bunların en fulu hangisi oluyor pek bılmıyoruz rte rtx rta rxi Ve arkadaslar bıze bu arabayı onerırmısınız 1.6 16 vf olanları varmıs 110 bg Onlar hangı modelı lutfen yardım arkadaslar bızı uzucek bı araba degıldır ıns Birde bu araba viraj tutuşu yakıtı kronik sorunları varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELaZiGLiM -- 11 Eylül 2011; 4:48:21 >

• arkadaşım bu soruyu clio 1 forumuna yazarsan daha iyi cevap alırsın bende 1997 clio 1 makyazlı kasa vardı uzantısı ne idi hatırlamıyorum ama sis farı hidrolik direksiyon yükseklik ve bel destek ayarlı sürücü koltuğu elektrikli aynalar elektrikli ön camlar merkezi kilit vardı .1.4 75 beygir ve tek nokta enjeksiyonlu renault energy motor vardı yakıtı şehir içinde benzinde 10 litre civarında idi şehir dışı ise 6 litre civarında tüketiyodu gazda ise bun verilerden %20 daha fazşa yakar. Bütçen bu aracı almaya elveriyosa makyazlı kasa orjinal ve az km li olanına 8500 liradan fazla vermemek kaydıyla nette bakıyom fiyatlar uçmuş durumda gayet makul bi araba doğanlarla şahinlerle kıyaslanmayacak bi araba virajları iyi bi araba hafif olduğundan açık yolda rüzgardan etkileniyo. Ama motor performansı 1.4 için konuşuyorum düzde gidiyo ama rampalarda seni pek tatmin etmez ama araçlar gayet oturaklı ve rahat. İlk aracım clio 1 idi 97 model makyajlı kasa çok seviyodum. ama dediğim gibi söylediğim fiyatı geçmeyecek motoru iyi durumda kazası belası olmayan bi araba seni üzmez. Birde artık modelleri eskidiğinden dolayı parça sıkıntısı olmaya başladı araçların.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Saolun tşkler yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.