Şimdi Ara

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ,Türkçe öğretmenliği bölümünde okuyorum,3.Sınıfı henüz bitirdim.Stajyer/çalışan olarak takıldığım dersane de tatile girmek üzere,yani boşta kaldım. Yaz tatilinde para kazanmak için 2-3 ay farklı bir işte çalışmaya karar verdim,bazı başvurular,araştırma taramalar sonucunda önümde 3 seçenek belirdi.Bu üç işe de kesin olarak girebiliyorum,firma ismi belirtmeden işleri sıralayayım;

1-Teknomarketlerden birinde çalışmak (Satış danışmanı,teknik danışman,kasiyer her türlü işi yapıyorsuni,haftada 1 gün tatil ( hafta içi ),12 saat mesai,asgari ücret

2-Bir zincir süpermarkette çalışmak (Kasiyer,mal indirip bindirme,reyon düzeltme v.s ,haftada 1 gün tatil (hafta içi ) 8-9 saat mesai,1 gün 14 saat mesai

3- Bir tanıdığın yanında mali müşavir bürosunda çalışmak(alacağım ücreti ve ne iş yapacağımı bilmiyorum klasik ''pazartesi gel başla kardeşim'' lafı var sadece. Sabah 10 akşam 7 cumartesi yarım gün,pazar tatil.

Bu üç iş arasında gidip geliyorum.Daha önceden kolumdan ciddi bir sakatlık yaşadım,bu yüzden süpermarket tarzı yerlerde ağır kaldırma v.s gibi riskler olduğu için bu tarz yerlerde bundan çekiniyorum. Şu şartlar altında hangi iş daha makul olur ? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElifLamMim -- 19 Haziran 2014; 0:31:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Yardıma ihtiyacım var
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.