Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar ben yeni bir Dell 6400 kullanıcısıyım..Ekran kartı x1400..

Şimdi laptop u yeni aldığım için oyun performanslarını ölçmek istiyorum..Nba2006 ve PES5 kurarak başladım işe..Oyunları her çözünürlükte çalıştırıyor..Fakat arkadaşlar en düşük çözünürlüktede çalıştırsam en yüksek çözünürlükte de çalıştırsam oyun sırasında ekran kayıyor..Yani şimdi tam olarak nasıl anlatacağım bilmiyorum ama mesela PES5 te kaleci topu diktiği zaman kamera ortasahaya doğru ilerlerken ekran hafif hafif kayıyor..Sanki kare atlama gibi geldi bana..Aynısı NBA2006 da da oluyor..Onda da hızlı koştuğum zaman ekran kayıyor..Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim..Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
    ..

• Ekran kartı ayarlarından dikey eş zamanlama yı açmalısın...
  • Ahmet nasıl açıcam anlatırsan sevinirim..İlk defa notebook kullanıyorum ayarlarda sorunlar yaşıyorum..Yardımcı olursan dostum çok sevinirim...
  • Bak şimdi, masaüstü sağ tık, özelliklerden ayarlar sekmesi - gelişmiş - ekran kartını göreceksin orda bağdaştırıcı olarak, gir oraya orda görebilirsin, dikey eş zamanlama vardır, büyük ihtimalle kapalıdır, onu açarsan sorun düzelir...
  • Ahmet dostum açıklama için teşekkür ederim :)) Yalnız ben 14 yıldır masaüstü kullanıcısıyım yani windows kullanmada bir sıkıntım yok..Benim sana sormak istediğim atinin ekran merkezinemi girmeliyim?Çünkü o ingilizce ve söylediğin şeyin nerde olduğunu bulamadım..Bağdaştırıcıya girdiğim zaman sadece bilgi gösteriyor ve sürücüleri güncelleştir standart ekranı var..

Senden ricam ekran kartının ayarlarından değiştireceksem ingilizce olarak hangi ayar onu belirtirsen sevinrim..Ayrıca yardımın içinde çok teşekkür ederim..
  • Dostum öyle söylesene, ilk kez notebook kullanıyorum ayarlarda sorun yaşıyorum deyince bende ondan öyle anlattım. Neyse, evet ekran kartı ayar merkezine gir, ben ati kullanmam , nerdedir bilmem, ama girersin sen, bahsettiğim dikey eş zamanlamanın ingilizcesini inanki hatırlayamıyorum, ama vertical sync olabilir, kesin olmamakla beraber, çünkü benim ekran kartı menüm şuan tr. Google da biraz araştırırsan hemen çıkar karşına.
  • :)) yardımın için teşekkür ediyorum..Giriyorum ekran kartının içine fakat vertical sync ile ilgili hiçbişey göremiyorum..Biraz daha araştırayım bakalım..Gerçekten rahatsız edici boyutta ekran atlama oluyor çünkü..Peki o özelliği açmak bilgisayarımda sorun yaratırmı?Çünkü bazıları diyor ki makine kendi kendine kapanıyor,zarar veriyor vs tarzı yazışmalar var google da aratınca..
  • Hayır makinana hiçbir sorun vermez, sadece ekran kartın oyuna yetersiz gelirse kasma yapar oyunda. Bunun haricinde sorun yok. Eğer vertical sync ile ilgili bişey görmüyorsan, ileri düzey ayarları göster seçeneğine bi tık at, aşağıda çıkacaktır. Tabi oralarda ingilizcedir sende. Senin derdinin dermanı o pencerede saklı. Yap, et, işini hallet...
  • Eywallah dostum..Şidmi Vercital Performance diye bir seçenek gördüm..Always on ve Always off seçenekleri mevcuttu..Always on yaptım..Şimdi oyuna girip deneyeceğim..Yardımların için teşekkür ederim...
  • Aman beni haberrsiz bırakma...
  • Tamamdır dostum çok güzel oldu..Teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı..
  • EWT ARKADAŞLAR BİR SORUN DAHA BU EKRANLARDA ÇÖZÜLDÜ! YAŞASIN DONANIM HABER :p
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.