Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımınız lazım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba laptopum lg r310 windows vista , bugune kadar laptopum sorunsuz çalışıyodu içinde sadece lol oyunu yüklüydü bugün bi ara başka oyun indirmeye karar verdim indirmez olaydim setup dosyasını masaüstüne atti ve laptop çöktü sanki açmaya çalıştığımda ekranda mouseun orda yuvarlak şey dönüyor ekrana tikladigimda windows yanit vermiyor hatası alıyorum sağda tıklayamiyorum geri dönüüm kutusunada atılmıyo acil yardımınız lazım laptopu düğmesinde 10 12 kere açıp kapamak zorunda kaldım :( (konuyu yanlis yere açmış olabilirim özür dilerim)

• C:\WINDOWS\system32\Restore klasörüne gidin. Ardından orada bir program göreceksiniz. rstrui ya da system restorator veya sistem geri yükleme adında bir program olabilir.
    1. O programı açın.
    2. Bilgisayarımı bir önceki zamana yükle yazan kutucuğu işaretleyin.
    3. Umarım bu ay içinde bir program yüklemişsinizdir. Lol adlı oyunu bu ay yüklediyseniz sorun yok
    4. Sonra ileri diyin. Karşınıza bir takvim çıkacak. Bu takvimde kalın yazılmış bir günü tıklayın.
    5. O günü tıklayınca o zaman bilgisayara indirdiğiniz program çıkar. Bu çıkan program ve bundan sonra yüklediğiniz önemli dosyalar varsa silinir. Dosyalarınızın silinmesini istemiyorsanız bir cd'ye ya da usb sürücünüze yükleyin.
    6. Ve tekrar ileri diyin.
    7. İşlemler bitene kadar bekleyin. Sonra bilgisayarınız yeniden başlatılır ve seçtiğiniz tarihe geri döner.
    8. Lol adlı oyununuz silinmiştir. Bunu tekrar yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 20 Temmuz 2013; 13:00:21 >

• Saolun hocam unlocker kullanaraj hallettim sorunumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkandmrcc

Saolun hocam unlocker kullanaraj hallettim sorunumu

Yalnız unlocker'ın setup programını sildiniz değil mi? çünkü virüslü olduğu için bilgisayarınıza zarar verebilir.
  • Bilgi için teşekkürler yarın ilk işim silmek olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.