Şimdi Ara

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle cevap verecek olan arkadaşlara teşekkür ederek başlayım.

Uzunca bir zamandır güzel bir dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum bu konuda henüz acemi sayılırım benim istediğim makinenin özellikleri gece ve gündüz otomatik netlemeli pussuz karıncalanma karlanma olmadan çok net güzel bir fotoğraf çekmesi lazım l-ion bataryası olmalı ve hemen yarım saatte bitmemeli hafıza kartı destekli olmalı , kırmızı göz engelleyicili, otofocus özellikli bir makine olmalı ve belkide benim bilmediğim acemi kullanıcıların işine yarayacak özellikleri siz uzmanlar biliyorsunuzdur bana çok uçuk bir fiyat olmadan makul olarak nasıl bir makina tercih edebilirim. Bana bir yol gösterirmisiniz.

• Otomatik çekimi olmayan, otomatik odaklama yapamayan, hafıza kartı desteklemeyen vs vs bir makine artık bulamazsınız

Siz maksimum bütçenizi verin, biz önerileri ona göre sunalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Otomatik çekimi olmayan, otomatik odaklama yapamayan, hafıza kartı desteklemeyen vs vs bir makine artık bulamazsınız

Siz maksimum bütçenizi verin, biz önerileri ona göre sunalım

ilginiz için teşekkür ederim ben dediğim gibi acemiyim o yüzden bildiklerimi söyledim bilmediklerim konusundada sizden yardım bekliyorum.

bütçem illa şu kadar olacak diye bir kural yok ama 300-400 YTL civarı tabi dahada düşük fiyatlı güzel bir makina önerirseniz neden olamsın derim. Çok sağolun.

• fuji f40 fd 425 ytl
    ixus 75/sd750 475 ytl
    1 gb kart farki 25 tyl
    canta-minitripot-lcd koruyucu hediye
    urunler yurtdisi,odeme banka havalesi ile,once al sonra ode

unutmadan haftaya pentax optio m30 modeli gelicek fiyati 325 ytl dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u7110 -- 9 Ağustos 2007; 10:35:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.