Arkadaşlar Yardımlarınızı bekliyorum ... şu anda telefonum yok bunca yıl nokia kullandım ara sıra başka markalarla da kaçamak yaptım ama alışkanlıkmıdır bilmiyorum ama nokia da takıldım kaldım şimdi yeni bi telefon alacağım 500 TLcivarı iyi bir telefon edinmek uzun bir süre sorunsuz kullanmak istiyorum .neyse uzun zamandır forumları takip ettim ama bir türlü karar veremedim sağlamlık kullanım kolaylığı işlevsellik ve özellikleri iyi yani verdiğim paraya değecek bir telefon arıyorum . Son olarak E63 - E66 - E52 - 5800 Xm gibi telefonları araştırdım ve kararsızım dokunmatik ekran uzun zaman kullanacağımdan dolayı beni tedirgin ediyor ama neden olmasın da diyebilirim ; bana en iyi seçimi yapmamda yardımcı olursanız minnettar olurum. başka markalar ve modellerede gerekçeleriyle yazılırsa tabiki ilgilenirim.
benim sattığım innov8i tavsiye ederim: 16 gb dahili hafıza 8mp kamera (gülümseme, titreşim azaltma, flash özellikli) 640x480 video kaydı rds radyo ve kayıt stereo hoparlör ve kaliteli kulaklık sesi divx 3g wifi sınırsız gps symbian işletim sistemi... telefonda yok yok diyebilirim
Bnce 5800 xpressMusic bn kullanıyorum bide ona Nokıa C6 Veya Nokıa N97 Mını yazılımı atarsan telefon süper oluyor bn N97 Mını yazılımı yukledım onu kullanıyorum cok guzel bı yazılım tavsiye ederim
kesinlikle 370 lira gibi bir fiyata e63 derim. birçok 500-600 tl lik telefonlara taş çıkartır .. ben kullanıyorum şarjı günde 400 mesaj, 2 saat internet gezintime rahmen 3 gün gidiyor normalde 5-6 fln zaten. 1500 mah lık batarya. her elimde görüp kullananlar bundan aldı. symbian işletim sistemi zaten güzel. bir sürü program yükledim. klavye çok şık güzel. email desteiği var 3g umts var wifi var ses kalitesi güzel diyebilirm .. yüksekliği az fakat kulaklıkta asla son ses dinleyemezsiniz çok yüksek. kamera 2mp ama çokta kötü değil yani. film izlemem fotoğraf önemli değil derseniz kesinlikle e63 ..
E55
E63 te Kolay mesaj yazabilirim veya tuslara kolay basabılırım dersen evet guzel bi telefon gorunumunu hos yapmıslar sık ve ince bir telefon
e55 mi? alışmak için uzun bir zaman gerekli ve elinden düşürüp(mecaz anlamda) başka bir telefona geçtiği anda o telefonada alışması uzun sürer a ile b aynı tuşta c ile d aynı tuşta fln ..
Yanı baya zor alışmak zaman ister
aynen öyle. sizin mesajlarınızı görebilmek için mobil sürüm kullanıyorum .d.d
quote:
Orijinalden alıntı: ekoman245
aynen öyle. sizin mesajlarınızı görebilmek için mobil sürüm kullanıyorum .d.d
bilgisayardan görünmüyor mu?
görünüyor ama mobil modunda görünüyor onaylanmamış üyelik ondandır :D
quote:
Orijinalden alıntı: ekoman245
görünüyor ama mobil modunda görünüyor onaylanmamış üyelik ondandır :D
bilgisayardan gorunuyorsa sorun Yok :D
görünüyor :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme