dün itibariyle aldıgım 250 gb wd passport harddiskimi laptopuma baglayip fat32 dosya sisteminden ntfs ye cevirdim.icindeki programlarin yedegini aldım.bicimlendirmeden sonra programlari kurdum ancak diski laptopdan "donanımı güvenli kaldir" secenegiyle cıkarmaya calısınca WİNDOWS GENEL BİRİM AYGITINI KULLANMAKTA OLDGU İÇİn DURDURAMIYOR .AYGITI KULLANABİLECEK PROGRAMLARİ KAPATIN VE DAHA SONRA YENİDEN DENEYİN diyor.bilgisayarimi komple kapatmadan diski cıkarmıyorum.neden boyle bi sıkıntım oldu.çözümünü bilen warmi.bu arada vista kullanıyorum ve diskin vista uyumlu oldugunu belirteyim.ayrıca diskin icinde kurulu senkronizasyon programı wardi bunlarida sildim ama wd sitesinde güncellerini kurdum.senkronizasyon programını tasınabilir diske kurdum sorunum bundanmı kaynaklanıyor.bilgisayarla aram gordügünüz gibi ii deil ayrıntılı olarak yardımcı olabilirseniz sewinirim
Bu bir sorun değil. Bende de 120 gb olanı var zaman zaman aynısı bendede oluyor. Disk pc ile veri alışverişini devam ettirdiği için böyle bir uyarı almanız normal tekrar deneyince olması lazım. Yine devam ederse format at düzelir. WD kendi format programı var onunla at.