Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YAZI BOŞ GEÇİRMİYORUZ DİL ÖĞRENİYORUZ !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
19
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cogitoergosum

quote:

Orijinalden alıntı: osymyemebizi

Livemocha oneririm 2 yil once kullanmistim harikaydi, bir degisiklik var mi bakmadim ama tavsiye ederim

Livemocha da chat tamamen kalkmış galiba.Üye oluyorum şimdi göreceğiz.

Yabancilar senin speaking ve writinglerine yardimci oluyordu sen de ina buna yardim ediyordun umarim bu kalkmamistir, chat zaten amele isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynameisferit

İngilizceyi baştan nasıl öğrenecegiz ortak ben ıng öğrenmek istiyorum

duolingo diye bir site var. telefon uygulamasi da var. su ana kadar gordugum en iyi dil calismasi. basitten zora dogru testlerle ogretiyor. eger bunlari biliyorum dersen karma test yapip geciyosun sonraki konuya falan. baska diller de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Livemocha oneririm 2 yil once kullanmistim harikaydi, bir degisiklik var mi bakmadim ama tavsiye ederim

Livemocha da chat tamamen kalkmış galiba.Üye oluyorum şimdi göreceğiz.

Yabancilar senin speaking ve writinglerine yardimci oluyordu sen de ina buna yardim ediyordun umarim bu kalkmamistir, chat zaten amele isi

Peki puan kazanmanın üstesinden nasıl geleceğim ? 35 000 puanım var şu an ve her ders 5000 puan civarı.

• forum.donanimhaber.com/m_93035765/f_//tm.htm#93035765
    www.duolingo.com ben başladım
  • bende de yalnızca lise almancası var fakat onla evimde bir alman bakmışlığım ve almanca film çekmişliğimiz var. fono yu neden beğenmedim anlamadım. bende direkt karşısında türkçesi yazan hikaye kitapları vardı.gayet iyi . ayrıca şuan ismini hatırlamıyorum ama istersen abime sorarım almanyada yaşayan türkler için bi radyo programı var . bnde onun ses kayıtları vardı.almanca öğretiyor . almanca diyaloglar şeklinde geçiyo. türkçesini de açıklıyo .
  • quote:

Orijinalden alıntı: krolofila

bende de yalnızca lise almancası var fakat onla evimde bir alman bakmışlığım ve almanca film çekmişliğimiz var. fono yu neden beğenmedim anlamadım. bende direkt karşısında türkçesi yazan hikaye kitapları vardı.gayet iyi . ayrıca şuan ismini hatırlamıyorum ama istersen abime sorarım almanyada yaşayan türkler için bi radyo programı var . bnde onun ses kayıtları vardı.almanca öğretiyor . almanca diyaloglar şeklinde geçiyo. türkçesini de açıklıyo .

Siz işi ilerletmişsiniz açıkçası,programın ismini öğrenirseniz memnun olurum.Fono`nun hangi kitabından bahsediyorsunuz ?
  • cogitoergosum C kullanıcısına yanıt
    yok o kadar ileri değil aslında. almanyanın sesi radyosu olması lazım . 'deutsch warum nicht' google a yazarsan ses kayıtları orda vardır heralde.Fono'nun da yani isim olarak bilmiyorum cep boy hikaye kitabı var işte.
  • Dostlar ingilizcem fena değil Almanca da okuldan temelim var işte bilmem çekimlemedir pek dikkate almıyorduk ama yazılılara çalışırken felan bakıyorduk ne yapmalıyım ingilizce küçük kitaplarla başlayayım Almanca için ne önerirsiniz
    hocam sene kaybı olmaması bakımından hazırlık okumazsak dilde çok sıkıntı çekermiyiz yani hazırlıkta tam anlamıyla dil öğrenebilirmiyiz.
  • Hangi siteden başlangıç yaptınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

hocam sene kaybı olmaması bakımından hazırlık okumazsak dilde çok sıkıntı çekermiyiz yani hazırlıkta tam anlamıyla dil öğrenebilirmiyiz.

Hocam sene kaybı kısmını önemsemeyip hazırlığa eğilmeliyiz bence, bir yıl az zaman değil hakkını verirsek öğreniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seninhesabin

Hangi siteden başlangıç yaptınız

Duolingo ve Livemocha. Italki ye yarın gireceğim, çünkü onda yüz yüze ders var.
    Duolingo ing biliyorum diyip almancaya geçtim fakat zorluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle size şunu söyleyim. Bilkent/Boğaziçi/Koç vb. iyi İngilizce eğitimi veren okulların hazırlığını geçseniz bile öyle ultra bir şey beklemeyin. Hani bunun sonunda tamam İngilizce bitti, sıradaki dili alayım kıvamına gelmeyeceksiniz. Bu okullarda okuyup sınavı tek seferde geçen arkadaşlarıma dayanarak söylüyorum. Tabii başladığınız noktaya göre çok aşama kaydedeceksiniz. O yüzden bence İngilizceniz üzerine biraz daha düşün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolası kaçmış asit

quote:

quote:

Hocam eğer İngilizcen varsa kaynaklarını İngilizce aramanı tavsiye ederim. Youtube'da bir sürü faydalı video var mesela dil öğrenmek isteyenlere.

Hocam Almanca - İngilizce sözlük gibi bir şey mi kastediyorsunuz ? Youtube için link verebilir misiniz ya da faydalı kanalların isimlerini ?

Açıkçası Almanca için pek bakmadım Fransızca deseydin çok iyi bir kanal önerebilirdim.

Ama hangi dili öğrenirsen öğren en önemlisi bence o dili konuşmak. Italki, livemocha, busuu gibi sitelerden faydalanabilirsin benim önerim italki.

Ayrıca duolingo'ya da bakmanı öneririm onu çok öneriyorlar.

Umarım istediğin seviyeye ulaşırsın yaz sonunda, kolay gelsin.

fransızca önerisi alabilir miyim?

• quote:

quote:

quote:

Hocam eğer İngilizcen varsa kaynaklarını İngilizce aramanı tavsiye ederim. Youtube'da bir sürü faydalı video var mesela dil öğrenmek isteyenlere.

Hocam Almanca - İngilizce sözlük gibi bir şey mi kastediyorsunuz ? Youtube için link verebilir misiniz ya da faydalı kanalların isimlerini ?

Açıkçası Almanca için pek bakmadım Fransızca deseydin çok iyi bir kanal önerebilirdim.

Ama hangi dili öğrenirsen öğren en önemlisi bence o dili konuşmak. Italki, livemocha, busuu gibi sitelerden faydalanabilirsin benim önerim italki.

fransızca için hangi kanalı önerirdin

• quote:

Orijinalden alıntı: BNSF

quote:

quote:

quote:

fransızca önerisi alabilir miyim?

http://www.youtube.com/user/imagiers

Adam alfabeden baslayarak anlatıyor grameri, bir sürü kelime videosu da yüklüyor 200 binden fazla videosu vardı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

Öncelikle size şunu söyleyim. Bilkent/Boğaziçi/Koç vb. iyi İngilizce eğitimi veren okulların hazırlığını geçseniz bile öyle ultra bir şey beklemeyin. Hani bunun sonunda tamam İngilizce bitti, sıradaki dili alayım kıvamına gelmeyeceksiniz. Bu okullarda okuyup sınavı tek seferde geçen arkadaşlarıma dayanarak söylüyorum. Tabii başladığınız noktaya göre çok aşama kaydedeceksiniz. O yüzden bence İngilizceniz üzerine biraz daha düşün derim.

Derslerin İngilizce işlendiği yerde insan hazırlıktan fazlasını bekliyor açıkçası.
  • kolası kaçmış asit K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seninhesabin

Duolingo ing biliyorum diyip almancaya geçtim fakat zorluyor

Artikeller sıkıntı hocam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.