Şimdi Ara

Arkadaşlar Yeni Başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba öncelikle.Arkadaşlar ben Popmundo'yu 1 yıl önce felan da oynadım fakat karakterim ölmüş.Ben de 1 hafta önce tekrar başladım.İstanbul'da açtım.(Erkek)Kendi grubumu kurdum.Grubum Elektronika tarzında.Ben de Turntable DJ'im.Ve Temel Elektronik Enstrümanlar, Turntable Teknikleri adlı kitapları aldım.Turntable Teknikleri'ni okudum bitirdir.Temel Elektronik Enstrümanlar 4 yıldız yaptım.Tüm DP'leri dengeli şekilde vermeye çalıştım.Ortalama Altı'ndan aşağı statım yok.Şarkılar yaptım.Bitirdim.Anne isteklerini elimden geldiğince yapmya çalışıyorum.Grubumda 2 kişi daha var.İlk konserimizi vermek istiyoruz.Ancak ben yani neler yapmalıyım?Ne yaparsam alanımda en iyisi olabilirim?Bu konularda bana yardımcı olabilecek, yol gösterecek birilerini arıyorum.Gerekse oyundan da yardım edecek birilerin arıyorum.Okuduğunuz için teşekkür ederim.

• Daha fazla hata yapmadan öldür karakteri yeniden başla. Dpleri çook yanlış dağıtmışsın. Önce zeka sonra müzik yeteneği daha sonra çekicilik ve son olarak sesi mükemmel yapman lazım.
  • Nasıl öldürebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theskyfr

Nasıl öldürebilirim?

Zehir içerek. Türkçe Genel Forum>Bitkisel Ürünler başlığında bulabilirsin.
  • Teşekkür ederim bilgilendirmen için bu yazdığın iyi oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.