Şimdi Ara

arkadaşlar yeni sistemim oyun oynarken kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam herkese,bugun itibariyle almış bulunduğum sistemimin ozellikleri şudur
    e8400
    asus rampage formula
    a data 2x2gb 1066mhz overclock kit
    sapphire hd4870
    seagate 250gb
    supreme 2 ses kartı
    raidmax smilodon kasa

arkadaşlar soyle başliyim bilgisayarımın işletim sistemi vista ultimate 32 bit ayrıca sistem boştayken sıcaklık değerleri soyledir
    http://img182.imageshack.us/my.php?image=ekranalntsyr8.jpg
    llutfen bi el atın iade dışında kalmadan parça sorunu varsa iade edeyim
    teşekkurler

bu arada arkadaşlar kasanın kendi psu sunu kullanıyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer177 -- 14 Eylül 2008; 12:35:39 >

• Sorun büyük ihtimal psudan kaynaklanıyor..

O sistem için 350w kesinlikle yetersiz, çünkü hd4870 tek başına kaç w. çekiyor
    Hemen gidip min. 460w bir power alın..

Alacağınız markalar : CM , Enermax , Thermaltake , FSP vsvs....
    100-150 ytl arası birşey.

Hayırlı olsun.
  • cevap için cok teşekkur ederim yalnız zaten içinde 430 watt lık bi tane psu war raidmaxın kendisinin
    ama yinede almalımıyım bilemiyorum
    bide bu işte yeni olduğum için bilemiyorum ama sıcaklık değerleri nasıl acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer177 -- 14 Eylül 2008; 12:54:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer177

cevap için cok teşekkur ederim yalnız zaten içinde 430 watt lık bi tane psu war raidmaxın kendisinin
    ama yinede almalımıyım bilemiyorum
    bide bu işte yeni olduğum için bilemiyorum ama sıcaklık değerleri nasıl acaba

430 mu 350 mi??
  • kasayı su an açtım ve 430 yazıyor
    oda raidmaxın 430 rx diye bir powerı

kasa hatta budur
    http://www.webdenal.com/store/raidmax-atx-raidmax-smilodon-430w-black-612wbp-_fiyat.htm?idProduct=73790&idCategory=161&topnavCategory=632

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer177 -- 14 Eylül 2008; 13:02:14 >
  • 430w pek sorun yaratmaması gerekiyor..

Hangi oyunda ve nasıl bir sorun yaşıyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

430w pek sorun yaratmaması gerekiyor..

soyle soyliyim world of warcraft oynuyordum bugun
    yarım saate bir ekran kararıyor ve reset atmak zorunda kalıyordum
    aynı şekilde rainbowsix las vegas 2 de de oyuna girdim ekranı çevirirken once bulandı sonra kapandı ekran yine
    ozellikle oyun oynarken oluyor ama normal çalışırken canavar gibi makine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok mu arkadaşlar bi tavsiyeniz?
  • quote:

sanırsam sorunu buldum forumu biraz dolaştıktan sonra hd4870 ler cok ısınıyormuş
    fan ayarlarını yaptıktan sonra buyuk oranda duzedi
    teşekkur ederim yardımlar içn
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer177

quote:

sanırsam sorunu buldum forumu biraz dolaştıktan sonra hd4870 ler cok ısınıyormuş
    fan ayarlarını yaptıktan sonra buyuk oranda duzedi
    teşekkur ederim yardımlar içn

Estğ..
    Ben unuttum burayı, çözümü bulmanız güzel.
    Güle güle kullanın..
  • arkadaşım ben de aynı ekran kartını kullanıorum..min. 500w. psu ister o kart..ısıyla ilgisi yok..ben de 80 derecede kullanıorum ama 630w. psu ile.we sorunsuz..430 w. yetersiz kalır kesinlikle..fan ayarı yapsan bile etkili olacağını sanmam..ben fanı 30% da kullanıourm sürekli we boşta 55 yükte yine 80 derece oluor kart..bence psu nu deiştir.......
  • Kart ısınıyor ve yanıt veremiyor olabilir . Diğer olasılık ise ram ler tam oturmamış veya bozuk olabilir . Isınma ve ram bence sorun yaratıyor .
  • ya arkadaşlar ısınmayla falan bi ilgisi yok..bende de sapphire 4870 war..üst komşumun coolermaster 430w kasasına taktık sistem açılmadı bile....daha masaüstüne gelmeden reset atıo kendi kendine.............sende açılması bile mucize gibi bi şey.....kartın kutusunda bile yazıo min 500w. diye....kutunun yan tarafında.......bi oku istersen...ayrıca o kart çok ısınıo ama problem olmuor..ben fan ayarı yapmadan boşta bile 79 dereceydi o kart..şimdi 30% da kullanıorum we 55-57 derece..psu yetersiz kalıo..eminim sorun psu dan kaynaklanıor...............güwen sen bana.... ;>
  • quote:

Orjinalden alıntı: armonix241

ya arkadaşlar ısınmayla falan bi ilgisi yok..bende de sapphire 4870 war..üst komşumun coolermaster 430w kasasına taktık sistem açılmadı bile....daha masaüstüne gelmeden reset atıo kendi kendine.............sende açılması bile mucize gibi bi şey.....kartın kutusunda bile yazıo min 500w. diye....kutunun yan tarafında.......bi oku istersen...ayrıca o kart çok ısınıo ama problem olmuor..ben fan ayarı yapmadan boşta bile 79 dereceydi o kart..şimdi 30% da kullanıorum we 55-57 derece..psu yetersiz kalıo..eminim sorun psu dan kaynaklanıor...............güwen sen bana.... ;>

arkadaşım cok teşekkur ederim yardımın için en yakın zamanda alacağım bi tane psu bende ondan supheleniyordum zaten ama yinede dedim bi bilene sormak en iyis
    bu arada 3 4 ay sonra crossfire yapacağım nasıl bi psu almam lazım

• bence crossfire yapmak yerine x2 almayı bi düşün derim..eer imkanın warsa...ama yok crossfire yapcam diosan min. 800w. bi psu almanı öneririm.....ya da biraz bekle yeni nesil ekran kartları çıkacak..ben onları beklicem..bu kart o zamana kadar çok rahat idare eder seni de beni de....karar senin......YA bi dk. sen 430 w. yazıo psu nun üzerinde diosun ama imzanda benim psu nun aynısı war..nasıl oluo bu iş??.......630w. volcano kullanıorum ben de..sen neden 430w. yazdın ki??..ben sorunsuz kullanıorum imkansız bu psu çok rahat yetio.....yanlış yazmışsın herhalde!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 15 Eylül 2008; 11:41:56 >
  • Kardeş bence tagan thermaltake gibi markaların 600watt'tan başlayan yani min 600w olan psularını tercih edebilirsin.
  • HD 4800 için Coolmaster 500W Yetersizmidir Arkadaşlar.. Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum.. Oyunlara Gİrince Müthiş Kasma Oluyor..
  • yetersiz diil ama min. değer 500w..yani 500 ve daa üstü tavsiye edilior..ama eer hd4850 ise rahat yeter 500w..
  • 4850 512mb 256mbit Evet Yanlış Yazmışım Üstte :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.