Şimdi Ara

arkadaşlar yeşil pasaport konusu lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeşil pasaportum var. 3 arkadaş ukraynaya gideceğiz. öğrenciyim ve hangi belgeleri götürmem gerekli? çok fazla bilgi kirliliği var yardım edin lütfen. öğrenci belgesi al diyen var ailenden çalışma bilmemesi isteniyormuş. hakikat nedir biri aydınlatırsa sevinirim

not: esenboğadan kalkıyor uçak

• Kimin üstünden yeşil pasaport aldıysanız onun kurumundan kendisinin ve sizin TC kimlik nolarının da yer aldığı ve yurt dışı çıkışında sakınca bulunmadığına dair resmi yazı alması gerekiyor. Bu yazıyı kontrol noktasına veriyorsunuz pasaport kontrolü öncesi.

quote:

Kamu çalışanlarının hakkından dolayı pasaport (hususi veya hizmet) alan memur olmayan eş ve çocukları için, çalışanın kurumundan alacağı ‘’kurumumuzda görevli çalışanımızın yurtdışına çıkmasında mahsur olmadığı, eş ve çocuklarının çalışanın hakkından dolayı pasaport hamili olduğu’’ şeklinde yazı ile gelenlerin yurt dışına çıkış işlemleri normal olarak yapılacak, belgesi olmayanların çıkış işlemleri yapılmayacaktır
  • Yeşil pasaport hakkına kim üzerinden sahipsin (anne? baba?)

o kişi şu an kurum çalışanı mı emekli mi?

siz öğrenci misiniz? yoksa mesela liseyi bitirdiniz üni ye yerleşmediniz boştamısınız veya üniyi bitirdiniz tez, doktora ile mi devam ediyorsunuz?

bu detaylar doğrultusunda yardımcı olabilirim bir nebze

çünkü her bir senaryo için ayrı bir durum söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

Yeşil pasaport hakkına kim üzerinden sahipsin (anne? baba?)

o kişi şu an kurum çalışanı mı emekli mi?

siz öğrenci misiniz? yoksa mesela liseyi bitirdiniz üni ye yerleşmediniz boştamısınız veya üniyi bitirdiniz tez, doktora ile mi devam ediyorsunuz?

bu detaylar doğrultusunda yardımcı olabilirim bir nebze

çünkü her bir senaryo için ayrı bir durum söz konusu.

babam ogretmen calisiyor universite hazirligi bitirdim 1e gectim. babamla gidip ilce milli egitimden cikilmasina sakinca yoktur belgesi aldik. baska herhangi bir sey laxim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axwell. kullanıcısına yanıt
    eVRAKTA şu şu isimli şu tc kimlik numaralı xx in kendisinden yeşil pasaport hakkına sahip şu tc kimlik numaralı yy (yani senin) yurt dışına çıkışında sakınca yoktur gibi ise yazı sıkıntı yok.

bir de öğrenci belgeni aldın mı tamamdır.
  • quote:

eVRAKTA şu şu isimli şu tc kimlik numaralı xx in kendisinden yeşil pasaport hakkına sahip şu tc kimlik numaralı yy (yani senin) yurt dışına çıkışında sakınca yoktur gibi ise yazı sıkıntı yok.

o evrağı aldım da kime sorduysam öğrenci belgesine gerek yok dedi. sorulmuyormuş diyorlar bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

quote:

o evrağı aldım da kime sorduysam öğrenci belgesine gerek yok dedi. sorulmuyormuş diyorlar bilginiz var mı

yanında bulundur. ne olur ne olmaz. yani çok mu ağır da taşımak istemiyon bi kağıt parçasını?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Axwell. kullanıcısına yanıt
    Bana sormadılar ama ya sorarlarsa? Eğer vaktin varsa yeni kimliklerden çıkar onla git Ukrayna'ya.
    Bu arada o belge 15-20 gün geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Nameless Man -- 20 Ağustos 2017; 13:23:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.