arkadaşlar internetim modeminde 3 ışık yanıyor ınternet yazan yanmıyor ancak internette gezebiliyorum bunu nasıl çözebilirim
çözne bf3 hesabı
444 O 375 tt net destekte İnternet Bağlanti Sorunlarindan musteri hizmetlerine Bağlan anlat Buraya değil
kardeş bu gün pazar ve yarında internetle çok işim war kesinlikle bu gün çözmem lazım
Atakan Ariza Kaydi Birak 4 saat içinde Gelir Net in
TTNET'den veya sizin oralardan kaynaklanıyor olabilir zaten başka bir şey olamaz :D 444 0 375 i ara teknik destek de adamla konuş de bu ışığım yanmıyor adam 2 dakikada hallediyor zaten çok kolaylıkla halledersin.
quote:
Orijinalden alıntı: MovieClipS
TTNET'den veya sizin oralardan kaynaklanıyor olabilir zaten başka bir şey olamaz :D 444 0 375 i ara teknik destek de adamla konuş de bu ışığım yanmıyor adam 2 dakikada hallediyor zaten çok kolaylıkla halledersin.
Ben Nededim Daha demin Yok Boşver COZDU SORUNU O Bf 3 u sevmemzaten
Sen yanlış demişsin ya da ben aradığım da bana farklı diyorlar çünkü ben çok aradığım için ne dediklerini biliyorum.
kardeş yaa ben telefon etttim galiba oluyordu sorunum ama bu gün pazarmış şey bide küfür bastım galiba olucaktı yine ben bir küfür basayım modemide değiştirsinler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme