Şimdi Ara

arkadaşlarım iplemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsi mesaj atınca cevap atmıyor. okulda da mecburi takılıyoruz gibi. en yakın arkadaşım sürekli içki içmeyi kafaya takmış biri. diğer arkadaşım da eski sevgilimin eski sevgilisi ,zamanında kavga edecektik ama kader işte bi şekilde arkadaş olduk. diğer arkadaşımsa spastik özürlü gibi, lol den başka bişey bilmiyor. başka kafa dengi insan yok . sevgilimden ayrıldıktan sonra depresyona girdim. kız eskiden serseri dediği çocuklarla fingirdiyor bense evde kendi kendimi yiyorum böyle. ne yapıcam arkadaşlar sıknıtıdan omeglede milleti kekliyorum.

• Cek bi rahatla acılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat boş osbir coş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainlovem06

Cek bi rahatla acılırsın

sonra git abdest al falan uzun iş. çekmek rahatlatmıyor beni.
  • lole başla spastik arkadaşınla beraber oynayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

lole başla spastik arkadaşınla beraber oynayın

oynuyorduk. beni çagırmıyorlar ki. sürekli bi geçme çabası içinde kendisi gold 5. ben bronzdayım. kaç kere seriye kaldım ,dedim bi maçım kaldı geçiver troller geliyor diye. sırf geçemeyim diye yardım etmedi. 4 serinin dördündede kaldım tek başına da sarmıyor .
  • ölüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

oynuyorduk. beni çagırmıyorlar ki. sürekli bi geçme çabası içinde kendisi gold 5. ben bronzdayım. kaç kere seriye kaldım ,dedim bi maçım kaldı geçiver troller geliyor diye. sırf geçemeyim diye yardım etmedi. 4 serinin dördündede kaldım tek başına da sarmıyor .

hırs yap dia ol sonra o sana yalvarsin serimi geç ltfn diye duo girelim taşı diye xD
  • quote:

quote:

quote:

hırs yap dia ol sonra o sana yalvarsin serimi geç ltfn diye duo girelim taşı diye xD

işe yaramıyor. 6 maç üst üste alıp orta seri maçında geçemediğim oldu .

• hemen hemen aynı durumdayız bende en yakın arkadaşın gibi kafayı içmekle bozdum. Üniversite 2. sınıftayım ev arkadaşımla birlikte 2 günde bir içiyoruz. Okuldaki kız olsun erkek olsun onlarla da aram iyi ama nedense depresyondaymışım gibiyim. Ne okulu geleceğimi önemsiyorum nede başka bişeyi yaşamamın bir anlamı yok gibi. Slow müziğimi açıp sigara, alkol hayatımı devam ettiriyorum
  • quote:

hocam ne yaptın...ozaman adam depresyona girer.d
  • quote:

quote:

quote:

quote:

işe yaramıyor. 6 maç üst üste alıp orta seri maçında geçemediğim oldu .

o zaman git cs go falan oyna tek basına oynayamam diyorsan donanımhaberden cs go oynayanlarla birlikte gir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.