Şimdi Ara

İşyerinde kimse benle konuşmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşyerinde 40-45 kişilik ekibiz. Bi elemanla bı hafta önce tartıştık. Bana haksızlık yaptı. Bu elemanla da herkesin arası iyi. Şimdi geri kalan kimse benle konuşmuyor. Selam bile vermiyorlar bana. Samimi olduğum 4-5 kişi vardı. Onlar bile konuşmaz oldular benle. Sadece bı iki kişi benle o eleman yokken konuşuyor. O varken onlarda yüzüme bakmıyor. Bu saatten sonra napmak lazım. Var mı düşüncesi olan arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzaklaş oradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Uzaklaş oradan

Nasıl yani işten mı ayrilayim ?

• iş ne meslek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Uzaklaş oradan

O da bir seçenek ya da işini yap o kişilerle muhatap olma tavrını koy. Sen onlarla olmak için çabalama onlar senle olmak için çabalasın. Bunu işinde ilerleyerek yapabilirsin ya da daha farklı sosyal şeylerle ilgilen emin ol sen kendini geliştirip farklı aktiviteler yaptığında onlar sana imrenip senle olmak isteyecekler. Kimseye eyvallah etmezsen, onlar sana eyvallah etmeye gelir bu işin raconu bu.
  • Böyle bir şey mi kaldı hala ya? "O çocuk benimle küs onunla konuşursanız benimle konuşmayın .s .s" ulan bu olay çocuklukta kalmadı mı? hala yapan kişiler var mıymış askdjlsşkjdksal. Bırak konuşma onlarla ya tiplere bak.

Hem sana haksızlık yapıldığı halde onun tarafını tutmuşlarsa o tür insanlarla muhatap olma. İyi olmuş en azından kiminle muhatap olup olmayacağını görmüşsün reis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-25FF972DA -- 17 Ocak 2018; 9:46:50 >
  • quote:

quote:

quote:

Uzaklaş oradan

O da bir seçenek ya da işini yap o kişilerle muhatap olma tavrını koy. Sen onlarla olmak için çabalama onlar senle olmak için çabalasın. Bunu işinde ilerleyerek yapabilirsin ya da daha farklı sosyal şeylerle ilgilen emin ol sen kendini geliştirip farklı aktiviteler yaptığında onlar sana imrenip senle olmak isteyecekler. Kimseye eyvallah etmezsen, onlar sana eyvallah etmeye gelir bu işin raconu bu.

10 senedir bu işi yapıyorum. Burada ise 1 Senem oldu. O elemanında 1.5 senesi. Diğerleri de hep 1-2 senelik. Bu yeni isyerinde en tecrübeli benim. O elemanında benle atismasinin sebebi tecrübe olarak ondan eski olmam. Yalnız o bı hata yapınca gülüp geçiliniyor. Ben bı hata yapınca herkes büyütüp birbirine anlatıyor. O basit bı işi yapınca efsane gibi anlatiliyor. Ben ise zoru yapınca herkes görmezden geliyor. Kimseye kotu davranmamama rağmen istenmeyen adam durumuna konuldum onun yüzünden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    annem benle dalga geçiyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Uzaklaş oradan

10 senedir bu işi yapıyorum. Burada ise 1 Senem oldu. O elemanında 1.5 senesi. Diğerleri de hep 1-2 senelik. Bu yeni isyerinde en tecrübeli benim. O elemanında benle atismasinin sebebi tecrübe olarak ondan eski olmam. Yalnız o bı hata yapınca gülüp geçiliniyor. Ben bı hata yapınca herkes büyütüp birbirine anlatıyor. O basit bı işi yapınca efsane gibi anlatiliyor. Ben ise zoru yapınca herkes görmezden geliyor. Kimseye kotu davranmamama rağmen istenmeyen adam durumuna konuldum onun yüzünden.

İnsanlarla uğraşmak zor. Sen madem tecrübelisin işini yap geç.

• işini yap sen, konuşmazlarsa konuşmasınlar. muhakkak onunla da birinin arası bozulur ve o eleman sana yanaşır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Uzaklaş oradan

zor durum ya. Onları ya takmayacaksın ya da güzel bir karşılık vermen gerek. O elemanı güzelce bir rezil edersen bu tarz olayların önünü kesmiş olursun

• Hocam kendin gibi ol başkalarıyla aram iyi olacak diye farklı davranma ...Burda asıl yüssüzlüğü kavga ettiğin insan değil arkadaşım dediğin insanlar yapmış.
  • Meslek ne?
  • Çok alakasız olduğunu düşüneceksiniz ama ; muhtemelen tipten

Halo effect

• Konfeksiyon atolyesi sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 10 yaşında sosyal zekaya sahip insanlarla çalıştığın için adına üzüldüm... Yapacağın şey hastroloji diyip kendince takıl. Emin ol ki o insanlarla yakın olmamak senin için daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birşey yapma sende konuşma onlarla emin ol zamanla yeniden yanına gelecekler sadece sabret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende onlarla konuşma selam da verme. kendini neden buna şartlıyorsun? eger meslegin birbirinizle konuşmaya mecbur etmiyorsa hiç takma. sen işine bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.