Şimdi Ara

Arkadaşlarla Gezerken LOL Muhabbeti Başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende LOL oynamıyorum fazla da bir şey bilmiyorum. Gezmek için gidiyorum bana LOL anlatıyor. Tamam bir kere anlatırsın iki kere anlatırsın. Ama her defasında LOL anlatılır mı? Ben de 'iyi,güzel,sonra,kaç levelsin,kaç para" gibi şeyler söylüyorum. Ne diyim başka. 2 kişi olunca da onlar konuşuyor ben dinliyom. Napıyim abi LOL ne veletler bile oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorma arkadaş oyunu veletler ve küfürleri yüzünden bıraktım arkadaşlarım hala muhabbetlerine devam ediyolar . Çoğu kez susturuyorum insan 2 sene boyunca oynadığı oyunu hala yeni başlamış gibi anlatırmı yok şöyle tf yok böyle farm kastım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Spider

Bende LOL oynamıyorum fazla da bir şey bilmiyorum. Gezmek için gidiyorum bana LOL anlatıyor. Tamam bir kere anlatırsın iki kere anlatırsın. Ama her defasında LOL anlatılır mı? Ben de 'iyi,güzel,sonra,kaç levelsin,kaç para" gibi şeyler söylüyorum. Ne diyim başka. 2 kişi olunca da onlar konuşuyor ben dinliyom. Napıyim abi LOL ne veletler bile oynuyor

Yaşın 15 ise olur böyle muhabbetler. Ergenlikten çıktıktan sonra adam akıllı muhabbetlere başlarsınız.
  • Arkadaşının adı ne çok merak ettim bizde de böyle bi eleman vardı dışladık başka birilerine sarma ihtimali %99,98
    Şaka maka asosyal falan değilsen başka arkadaşların varsa direk terket o 2 kişiyi.
  • Dr. Spider kullanıcısına yanıt
    hastalık yeminlen hastalık başka konuya çekiyosun iki yorum yapıp gene lole bağlıyolar lan buluşalım diyorum nete gidiyoruz şehrin en merkezi yerinde ne oynuylar dersiniz lol banada oynatıyolar zorla maksat ayak uydurak diye oyandım ama hçi sevmedim
  • Arkadaşlarına açık açık söyle; "Beyler ben sizle vakit geçirmeye geliyorum, siz bilmediğim konudan saatlerce bahsediyorsunuz" de.Normalde onların farkına varması lazım ama anlaşılan biraz düşüncesiz tipler.Eğer uyardığın halde aynı şeyi yapmaya devam ederlerse salla onları, takılmalık başka arkadaş bul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah. Onlar konuşuyor ben dinliyom. Bir de "LOL'e başla LOL oynasana neden LOL oynamıyon" gibi şeyler diyorlar. Ne LOL'müş arkadaş. Durduk yere oyundan nefret etmeye başladım.

@erengy1 isim vermem doğru olmaz. Zaten uzun zamandır gezmiyoruz

• Aynen ayak uydurmak için mecburan bi şeyler diyom bende.

@muten öyle bir şey diyemem çekingen olduğum için.ama çok uzun süredir arkadaşlarım olduğu içinde bırakamam

• Arkadaşların büyük ihtimal LOL dan başka bir şey oynamayan ergenler.Böyle adamlardan uzak dur.Bizim zamanımızda da Knight Online cılar vardı.Zerre oyundan anlamayan boş beleş tiplerdi yanımıza yaklaştırmazdık.
  • AK KUZGUN kullanıcısına yanıt
    Sözünü ettiğim arkadaşlar eskiden Metin2 oynardı. Bir de onun hakkında konuşurlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Spider -- 1 Eylül 2014; 15:42:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sözünü ettiğim arkadaşlar eskiden Metin2 oynardı. Bir de o muhabbetleri dinliyordum

O tiplerin oynayacağı oyunlar sınırlıdır zaten.Metin 2,LoL,Wolfteam
  • Asosyal Pislik A kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın böyle bir durumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: AK KUZGUN

quote:

Sözünü ettiğim arkadaşlar eskiden Metin2 oynardı. Bir de o muhabbetleri dinliyordum

O tiplerin oynayacağı oyunlar sınırlıdır zaten.Metin 2,LoL,Wolfteam

Tam üstüne bastın bırakın veletler oynasın bari.

• Sistemleri low-end duzeyinde olan ergenlerin oynayabildikleri tek oyun bu. O yuzden bu kadar konusuluyor zamanin knighti gibi. Bu kadar konusmaya degecek bir oyun mu.. Tabiki de hayir.

• Ahhahajaj lol

• Oynayanlara saygı duyarım ama saçma bir oyun.
  • Sanki dünyanın ilk PC oyunuymuş gibi...

• Vallahi ben de artık çekemiyorum. Lisede 3 sene oynadım, şu aralar sadece haftada bir kafama eserse giriyorum, 2 arkadaşıma başlatmıştım bütün gün okulda muhabbetini yapıyorduk. O 3 kişiden sadece ben bu sene üni kazandım. İkisi mezuna kaldı ama ne zaman girsem adamlar online. Benim gibi zayıf iradeli insanlar için cehennem olabiliyor bu tarz oyunlar.

Oynayanlara veya oyuna lafım yok, zira ne kadar iyi bir oyun olduğunu herkes biliyor.

• Barış sen misin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.