Şimdi Ara

Arkadaşlarla oynanabilecek strateji oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla oynanabilecek 2000 yıllarında geçen bir strateji oyunu arıyorum böyle bir oyun bilen varmı?

• TABİKİ DE GENERALS VE EK PAKETİ ZERO HOUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

TABİKİ DE GENERALS VE EK PAKETİ ZERO HOUR
    modlarda eklenince güzel oluyor. Fakat =( artık bu oyuna mod geliştiren kalmadı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

modlarda eklenince güzel oluyor. Fakat =( artık bu oyuna mod geliştiren kalmadı gibi.

Alıntıları Göster
    Ben hic modlu oynamadim tavsiye edeceginiz mod var mi? Modsuz da gayet mükkemmel zaten alternafi de yok cok iyi bir oyun keske remasteredı çıksa

O yıllarda gecen bundan iyi hiçbir oyun yok ben bu ara arastirip duruyorum guzel bir strateji oyunu bulamıyorum sanirim yine civ5e baslayacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Ben hic modlu oynamadim tavsiye edeceginiz mod var mi? Modsuz da gayet mükkemmel zaten alternafi de yok cok iyi bir oyun keske remasteredı çıksa

O yıllarda gecen bundan iyi hiçbir oyun yok ben bu ara arastirip duruyorum guzel bir strateji oyunu bulamıyorum sanirim yine civ5e baslayacagim

Alıntıları Göster
    Yeni oyunları bende sevemedim gitti.

Temel sıkıntı modların eksik yanları var. Çok ilgi çekmediğinden üstlerinde çok uğraşılmıyor.

mod için genelde güvenilir site,https://www.moddb.com/games/cc-generals-zero-hour/mods

conta modu fena değil.

Blitzkrieg II: The Finest Hour, üzerinde çalışmaları lazım. Ruslar abartılı güçlü adamlara beleş asker gelip duruyor. + tank menzilleri dengesiz (2. Dünya Savaşı modu)

C&C: Shockwave modu var. Üstüne sonradan çıkan bir eklentisi var, kurunca general puanlarının hepsini oyun içinde açabiliyorsun.

Rise of the Reds tutulan modlardan. biraz bina boyutlandırması kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

Yeni oyunları bende sevemedim gitti.

Temel sıkıntı modların eksik yanları var. Çok ilgi çekmediğinden üstlerinde çok uğraşılmıyor.

mod için genelde güvenilir site,https://www.moddb.com/games/cc-generals-zero-hour/mods

conta modu fena değil.

Blitzkrieg II: The Finest Hour, üzerinde çalışmaları lazım. Ruslar abartılı güçlü adamlara beleş asker gelip duruyor. + tank menzilleri dengesiz (2. Dünya Savaşı modu)

C&C: Shockwave modu var. Üstüne sonradan çıkan bir eklentisi var, kurunca general puanlarının hepsini oyun içinde açabiliyorsun.

Rise of the Reds tutulan modlardan. biraz bina boyutlandırması kötü.

Alıntıları Göster
    EyvAllah hocam dediğiniz gibi cok cok az mod güzel oluyor

Bfme2 oynuyorsaniz edain modu tavsiye ederim nerdeyse kusursuz bir mod mod dbden bulmustum ayni sekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.