Şimdi Ara

arkadaşlarm bilgisayar mühendisliğinden iş bulmak çok zorlaştı bitti diyorlar doğrumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piyasa değerinin giderek azaldığı mezunların arttığını bulmanın zor olduğunu söylüyorlar.biyomedikal ve ee haberleşme tarzı meslekler daha rahat ve iş bulmanın kolay olduğu söyleniyor onlarımı yazmamızı tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 17 Temmuz 2014; 17:18:01 >

• rakip elemek için evet diyorum
  • Ben sadeece bi anımı anlatıcam.Babam diş hekimi.Bir hastasıyla sohbet ederken ben ordaydım.Adam istanbul 4bin kazanıyorum ve istanbulun en ücra köşesinde yaşamama rağmen kenara 2bin atabiliyorum dedi.İstanbuldan ev almaya kalsam 300bin dedi.Bu adam Berlin Teknik Üniverstesi Bilgisayar Mühendisliğinden mezun.Tahminimce ingilizce ve almanca su gibidir.Ben seni meslekte soğutmaya falan çalışmadım ama böyle bi anı geçti başımdan aklında bulunması iyi olur
  • Evet diyorum. Ee haberleşme iyidir.

Rakip eleme vol3520375902385920385029
  • Pc Müh Bitmez Arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

piyasa değerinin giderek azaldığı mezunların arttığını iş bulmanın zor olduğunu söylüyorlar.biyomedikal ve ee haberleşme tarzı meslekler daha rahat ve iş bulmanın kolay olduğu söyleniyor onlarımı yazmamızı tavsiye edersiniz?

he kardeş bitti nasılolsa herkes bilgisayara format atmayı biliyor bilgisayar mühendisliğine ne gerek var
  • pantags38 P kullanıcısına yanıt
    bunu hocam dedi her üniversite mezun veriyor sonuçta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünde forumda oyun oynamakla bilgisayar mühendisliğini karşılaştıran arkadaşlar vardı sene 2014 bilgisayar mühendisliğini sadece pc üzerine olan şeyler olarak görüyorsunuz benim puanım cok yüksek değil ama hiç çalışmadan yaptım ege bilgisayar veya iyte bilgisayar gelecek gibi duruyor ama kendime baskasını örnek alamıyorum yani ben de duydum boğaziçiden 2 yıllık mezun bilgisayar mühendisi 2000 lira alıyor arkadaşımın arkadaşı ama onu referans alırsam ohoo adam boğaziçiden mezun ben egeden mezun olsam nolacak diye düşünürsem hiç yazmamam lazım.Bilgisayar mühendisliği tamamen kendini geliştirmene bağlı o yüzden kimseye kulak asma 500 liraya da iş bulamayabilirsin 10 bin lira verip de peşinden koşanlar da olabilir.
  • skyfor kullanıcısına yanıt
    risk var işde sonuçda ben daha kesin birşey istiyorum maddi durumumuz gereği
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    salak salak konuşma bilgisayar mühendisliği eşittir format olarak görüyorsan önce bir bilgini gözden geçir ve teknoloji geliştikçe elektronik mühendisliğinide bilgisayar mühendisliğine olan ilgide o derece artıcak
  • pc müh ne la
    sadece kişisel bilgisayarlarla çalışacaksın sanırım pc müh dediğine göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafalar karışık -- 17 Temmuz 2014; 16:49:31 >
  • pc müh çöp makina ee süper. yazmayın pc
  • quote:

O zaman tip yaz. Cunku hicbir muhendislik garanti degil. tip yazarsan doguda falan alirsin maasini kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben eskiden beri istiyorum ama insanlar hocalarında bazıları talep az git biyomedikal yaz hastanelerde iş bulursun diyenler oluyor ondan soruyorum
  • quote:

Yani hocam her işte risk var söylemesi ayıp örnek vermek için söylüyorum abim Türkçe öğretmeni piyasada 800 liraya dersanede çalışan Türkçe öğretmenleri olmasına rağmen abim sadece özel ders vererek ayda 10bin civarı kazanıyor. Matematik öğretmenim 5.senesinde kazanmış o da Azerbaycan üniversitesini yine aylık 15bin civarı kazanıyor. Ama bakarsan işsiz kalan matematikçiler de var yine 700-800 liraya dersanede sabah 8 akşam 8 derse giren de. Her şey kendini geliştirmene bağlı bu 2 insan bu kadar yakınımda olmasa ben de inanmazdım bir öğretmenin bu kadar kazanacağına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 17 Temmuz 2014; 16:49:02 >
  • Mühendislik teknoloji yaşadıkta yaşamaya devam edecektir. Eğer sen kendimi sürekli güncel bilgilerle donatırsan , arkadaşlarında dediği gibi 10 lira verirler sen beğenmezsin. İşini iyi yaptığın dürüst olduğun için iş senin peşinden koşar. Merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafalar karışık K kullanıcısına yanıt
    trolleyen arkadaşlar var işde böyle ilerde görürüm sizi..
  • quote:

sen gidip de pc müh dediğin daha pc'nin ne olduğunu bilmediğin mesleği seçeyim mi bitti mi diye sorarsan böyle cevap alman normal. saçma sapan konuşup da trip atma bir de burda Bu kafayla bişey olmaz senden yazma
    edit: bilgisayar uzun diye pc yazıyosan zaten hiç yazma bu bölümü bilgisayar yazmaya üşenen adam oturup da sayfalarca kod falan da yazamaz. pc müh olur ama senden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafalar karışık -- 17 Temmuz 2014; 16:58:03 >
  • gencmücahid kullanıcısına yanıt
    tamamda biz itü odtüde okuyamayacağız malesef bazılarımız anadolu hatta 2.öğretim anadolu üniversitesi okumaya çalışıcaklar onlar 10bine iş bulabilecekmi? birde elektronik haberleşmeye 0 bilgi ile girsek başarabilirmiyiz?
  • quote:

Trollememiş aslında o sadece hatanı söylemek için pc müh dediğine göre sen sadece kullandığımız bilgisayarlar üzerinde iş yapılacak sanıyorsun demek istemiş aslında bilgisayar mühendisliği o kadar geniş alan ki buzdolabindan tut çamaşır makinesine kadar otomotivden tut kontrol ve otomasyona kadar bir çok alanı var ama milletimizde bilgisayar mühendisi diyince aklımıza ilk olarak kullandığımız pcler geliyor yanlış düşünce ona dikkat çekmek istemiş.

Edit: Bilgisayar mühendisliğinde tamam bir bakıma önemli üniversite ama senin kendini geliştirmene bağlı her şey bunlar tabii ihtimal sen garanti olsun diyorsan mühendislik yazma başka şeylere yönel ya da devlette işe girebileceğin mühendislikler yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 17 Temmuz 2014; 16:57:24 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.