Bildirim
arkadaşlarrrr çook aclll çok acillllll!!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tamam anladım panik halindesin ama biraz daha açıklayıcı olsan belki şansın artar ...
Adım adım izledin mi baş konulardaki yolları? Sonra hangi adım da nasıl bir hata veriyor ne yapınca veriyor. Bunları anlatırsan inan herkes sana daha kolay yardımcı olur... -
dostum teşekkürler anlatayım telefona 1.1.4 yüklemiştim tekrar 1.1.2 fabrika ayarlarına restore yaparak tel i dödürdüm şimdide 1.1.2 jailbreak yapmak ve unlocked yapmak için bazı programlar indirdim ve tel dfu moduna alıp shift +restore yaptım itunesten itunesi görev yöneticisinden durdurup 1.1.2 jailbreak i çalıştırmak istedim fakat demin yazdığım hatayı verdi(sıkıştırılmış veya daraltılmış dosya ) diye .işlemim yarım kaldı bana yardım edersen çok sevinirim -
1.1.4 olarak kullanamiyormusun? -
artık restore yaptım yani telefon 1.1.2 fabrıka ayarlarında hem ingilizce hemde sim locked da onun için tekrar yükleme yapmam lazım bana yardımcı olabilersen çok sevinirim -
pm attim bekliyorum ok!!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X