bunca yil arkadasim olmuyo arkadasim olmuyo diye dolandim durdum fakat simdi arkadas ortamina biraz da girebilmis biri olarak sunu goruyorum ki yok abi ben gercekten arkadas ortami adami degilim. daha dogrusu arkadas dedigim insanlarla da aslinda anlasamiyorum. hep inceden inceye bazi seylere kil oluyorum. dedikleri bisey sinirimi bozuyor falan filan. bide diger arkadaslar kendi aralarinda kaynastigi kadar benle kaynasamiyolar ben biraz dista kaliyorum o ortamda bile. ama bundan sikayetci degilim benim yapim gercekten bu degilmis bunu anladim + artık istemiyorum zaten arkadaslik. yalnizlik gercekten daha iyi abi ya. valla oyleymis. Ha kız konusuna gelirsek orası oyle degil tabi nolursa olsun bi erkegin bi kiz arkadasi olacak yas kac oldu hala bakiriz yazik. |
arkadaslik bana gore degilmis
-
-
Arkadaşlık boş iş en zor anında kimse yanında yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Epsilon seni böyle ciddiye alamıyorum eski avatarı geri getir
-
hocam belli bir yastan sonra arkadas bulmak cok zor oluyor
tam senin kafanda bir adam bulamazsan kimseyle iyi anlasamiyorsun o da cok dusuk bir ihtimal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaş olayını ortaokulda ya da lisede yaşadığınız gibi sürdürmeye çalışıyorsunuz. Sorun oradan kaynaklanıyor.
Dostluklar, arkadaşlıklar eskisi gibi değil artık. Herkesin kendi hayatı var, kendi öncelikleri var. Eskiden arkadaşlarınızla yaşamınız aynıdı, aynı okula gidiyor, aynı mahallede yaşıyor, aynı hayatları, çok benzer sorunları yaşıyordunuz. Başka hiçbir ortak noktanız olmasa bile bunlar yetiyordu. Çevrenizdeki insanlarla aranızdaki en büyük fark, onların ailelerinin daha zengin/fakir olması ya da dinledikleri müzik, dar pantolon mu yoksa bol pantolon mu giyiyorlardan ileriye gitmiyordu.
Yetişkin arkadaşlıkları daha spesifik olaylar üzerine kurulu olmak zorunda kalıyor. Ortada birlikte yaptığınız bir hobi, birlikte ilgilendiğiniz bir konu olmadığı zaman yürümüyor...
-
Kendini çok kasmayacaksın. Kıl olduğun 1 davranışı varsa kıl olmadığın başka davranışlarına odaklan. Muhabbetin sarmadığın için dışlanıyor da olabilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X